Tofas Team

Tam Versiyon: Elinde arka koltuk başlığı olan varmı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar selamun Aleyküm uzun zamandır goz zrvkimi bozan  Big Grin arka koltuk başlığı güneşten dolayı solmuş ve yırtık bir hale geldi uzun zamandır İnternetten vs araştırıyorum ancak neredeyse 1.000 TL gibi bir mebla istiyorlar sizin önereceğiniz bir yaptirma yolu varımdır? 

Uygun fiyata arka koltuk basligi olan varsa alabilirim 500 1000 tl isteyenler yazmasın yırtık olmaması önceliğimdir (slx, s) 
Internette spor basliklar var onlardan alıp kullanan varmı Cevaplarınız icin şimdiden teşekkür ederim. 
[Resim: IMG-20210205-171947.jpg]
Döşemecilerle Görüştün Mu?
Çıkmacılara baksana kardom? 🤔 Geçen gördüm sormadım sorayım slaı günü
@DarkredBlue61 buldum

@rantez22 buldum abi  :ok

Yetkililer konuyu kapatabilir.
Koltuk başlığına 1000 TL isteyenlerin altın fiyatlarından haberi yok herhalde yuhhhh Angry
@erdem2680 1 tanesine 450 yazmış 2 tanesi 900 bunu yazan kişide tofaş camiasında taninan bir youtuber abi neyse Allaha havale ediyorum bakicam pazartesi bi yerdne haber geldi.
Kim?
Şimdi konu koltuk kafalıklarına yazılan rakamı eleştirmeye kadar geldiyse bende aynı ürünleri ilana koyduğum için bende birşeyler söylemek isterim. Slx arka ve ön koltuk kafalıkları bende sıfır olarak mevcut orjinal martur olarak ve bende önlere 1500 arkalara 1500 tl yazdım fiyatına, şimdi kimse neden o rakamı yazdın diye beni sorgulayamaz. Burada Allaha havale edilecek bir durum yok çünkü kimse kimseye zorla mal satmıyor, 10 bin tl lik arabalara şuan nasıl 30-40 bin tl fiyat yazıldığında parça satanlar araç sahiplerine bir eleştiri yapmıyorsa veya Allaha havale ediyoruz diye bir tepki göstermiyorsa araç sahipleri de parça satan arkadaşlara tepki göstermesi saçma olur. Kapalı çarşı boydan boya, aliye pahallı gelen veliye normal gelir herkesin kendi düşüncesidir. Aynı ürünler bende de mevcut olduğu için bende birşeyler söylemek istedim herkese saygılar
@Falcon417 Konu kapatılabilir abi sorun çözüldü.  Şimdiden Teşekkür ederim.