Tofas Team

Tam Versiyon: Kalorifer musluğu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Cümleten selamın aleyküm hayırlı günler forum sakinleri. Su alma sorunu ile ilgili daha önceden konu açmıştım biliyorsunuz. Fakat hala tam anlamıyla bu sorunu çözebilmiş değilim. Bu sorunla ilgili  yaptıklarım: 

1- kalorifer musluğu değişti.

2- Ön cam fitiline dayson yapıldı.

Tüm bu yapılanlara rağmen kalorifer musluğundan fala su damlıyor ama eskisi kadar değil. Sorun başka nerede olabilir? Birde ricam olacak arkadaşlar kalorifer musluğu muhafazasını takayım birde öyle takip edeyim dedim fakat takamadım. Daha önceden takanlar varsa bana yardımcı olabilir mi? Yada kalorifer musluğu mufazasının resmini çekip atabilecek?
@"67 LC 514" aşağıdaki videoyu incelemenizi öneririm reklam amacı gütmeyin hiçbir alakam yoktur. 
https://youtu.be/UViZ_3cV2uk
@Eenes tamam kardeşim saol videoyu daha önceden izlemiştim heralde bir tek bu olasılık kalıyor o zaman  düşün
Aleykümselam abi, musluğun civatasını kontrol ettinmi benimde su kaçırıyor  du güzelce sıktım simdi damlatmiyor. Benimde değiştirmem lazim ne marka aldin abi?
@VolkanGürsoy onu etmedim kardeşim yarın bir daha kontrol edeyim o zaman. Mita marka aldım ama tavsiyem bulabilirsen eğer oes marka al bu mita musluğu sonuna kadar kapatıp sonuna kadar açmıyor yani musluk görevini yerine tam olarak getiremiyor Bilgin olsun mita marka alacağım zaman bunlarla karşılacaksın.
@"67 LC 514" bendekide mita markaydı yanlış hatırlamıyorsam musluk haşlandı musluk kolu dönmüyor  Big Grin teşekkür ederim.
aga bence torpidoyu söküp nereden kaçak var tespit etmen lazım gibime geliyor
@VolkanGürsoy o zaman mitadan devam et bulabilirsen de oes marka alırsın artık ben hala arıyorum oes marka bulabilirsem yada sen bulursan haber ver  Smile

@rantez22 artık en son çare olarak onu düşünüyorum kardeşim  Görmeyim
Bu kaçıncı konu açışın savaş daha önce de defarlarca konuştuk nerelerde olabileceğini yazdık tekrar aynı soruyu soruyorsun forum kurallarına aykırı bu hareketin bilmiyorum farkında mısın ?
@Falcon417 tamam abi özür dilerim bir daha dikkat ederim konuyu kapat abi o zaman ben diğer ihtimaller üzerinde çalışayım