Tofas Team

Tam Versiyon: İç ekstrim degistirme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam arkadaslar aracım 93 şahin aracimin komple iç ekstrimini değiştirmek istiyorum kapı döşemelerinden kalıp kollarına tabandan tavana döşemesinde iç tesisatta on torpıdo tesisatı dahil bunları değiştiren yada yapan varmıdır veya yada bunları komple temin edebileceğim bir yer varmıdır şimdiden bilgilendirmeleri kız için teşekkürler
@Rekli17 

Abi öncelikle aramıza hoşgeldin, konu araya kaynamış sanırım tesadüfen gördüm Big Grin İstediğin parçacılar genelde Tofaş yedek parça satan yerlerden temin edilebilir, yanlız orjinalini bulmak çok çok zor özellikle kapı trimleri ve yan direkler mesela, internetten de araştırabilirsin.  Yan sanayi parçayıda oturtmak için işinin ehli bir kaportacıdan yardım alacaksın. 

Şimdi şöyle gidelim, torpido tesisatı elektrikçinin işi, elektrik tesisatında aşırı ek varsa yetersizse hazır satılanlar var hala, yoksa iyi bir elektrikçi komple soyup ilmek ilmek baştan işleyecek. Daha sonra kapı trimleri demişsin, SLX e çevirmek istiyorsan yine kaportacıdan yardım alacaksın çünkü kapı kolları şahinlerin kapısına direk oturmaz yerler açması lazım. Aklındaki tam olarak ne daha net açarsan onun üzerinden gidelim.