Tofas Team

Tam Versiyon: sinyallerr
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
gene masrafmı cıktı musti :S kaçlıra bu zavazingo
Ersin aynı benim problem sendeki de ama benim amerikan parkları bağladıktan sonra olduğu için ben amerikan parklara buluyorum suçu. 4lüler olması gerektiği gibi yanıyor. farları kapatıyorum siyal yine olması gerektiği gibi yanıyor ama farları açıpta sinyal verirsen bu sefer hızlı yanıyor bide frene basarsan daha da hızlanıyor. elektrikçiye de gösterdim amerikan parklardan dedi.
(21.10.2012, 12:15)ersin kılıç yazdı: [ -> ]gene masrafmı cıktı musti :S kaçlıra bu zavazingo

Sıfırı 35tl çok değil yav Big Grin
(21.10.2012, 12:23)onr357 yazdı: [ -> ]Ersin aynı benim problem sendeki de ama benim amerikan parkları bağladıktan sonra olduğu için ben amerikan parklara buluyorum suçu. 4lüler olması gerektiği gibi yanıyor. farları kapatıyorum siyal yine olması gerektiği gibi yanıyor ama farları açıpta sinyal verirsen bu sefer hızlı yanıyor bide frene basarsan daha da hızlanıyor. elektrikçiye de gösterdim amerikan parklardan dedi.

müdür ben amerıcan park yapmadan öncede aynı halt vardı,iyi bir elektrkcı bulup gerck arıza nerdeyse baktırmak lazım ıkmız ıcınde Smile
Aynen dışardan bakınca çok uyuz duruyo hızlı yanan siyal ya. sinyal vermeye utanıyorum Big GrinBig Grin
işi bilmeyenlerde diycekki tofaşın herzamnki ampülü patlamış gene sinyal cıldıyor ÇBig GrinBig Grin:
(21.10.2012, 12:29)ersin kılıç yazdı: [ -> ]işi bilmeyenlerde diycekki tofaşın herzamnki ampülü patlamış gene sinyal cıldıyor ÇBig GrinBig Grin:

senn verdiğin cevabı veriyim boşver kuru kalabalık onlar Big Grin
Ampul patladığnı da anlamazlar Big Grin bozuk işte derler .d ne bekliyosun ki derler yok öyle yok böyle Big Grin uyuz olurum öyle yorumlara Big Grin
he yaa bende aynen sinir oluyorum Smile adamlar maldan anlamıyorki,oysa hayat tofaşta Big Grin
geçen biri sordu satar mısın diye. alan olursa satarız dedim. boya varmı değişen var mı dedi. şaka yaptım abi satmam ben arabamı dedim Big Grin o hesap, anlamıyorlar bişeyden konuşuyorlar boş boş.
Sayfalar: 1 2 3