Tofas Team

Tam Versiyon: Egzoz sesi ? Kesici var gibi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaslar bugun basıma gelen olay okula gittim arac normal di sonra çıktım okuldan ilk çalıştırmam da araçta egzoz var gibi çalısmaya başladı gaz verdigim de ise kesici var gibi ses yapıyor birde aracım rolantide gaza basılmasa bile gaz veriliyor gibi oluyo bu hep boyle. Şimdi egzoz da ne olmuş olabilir ? Rolantide iken abarth var gibi ses yapıyor az gaz veriyorum sesi az kesiyor gaza yuklenince kesici var gibi ses yapıyor Smile) aracın altına eğilip baktığımda ise ses ortadanda geliyor gibi..
eksoz çürümüş kırık olusmus veya manifolt keçesi ömrünü tamamlamıs olabılır,ondan dolayı abarth ses verıyordur dıye düşünuyorum,gazı bıraktıgında halen yuksek devırde calısıyorsa tahmınımce,gaz halatında veya karburator altındakı halat ucundakı aparatta sorun olabılır basit ve ucuz şeyler.

eksoz delınmişsse 15-20 liraya kapatılır.
keçe bitikse,30- 40 arası degıstırılır malzeme dahil.
gaz halatı veya aparatı ise sorun, oda ortalama el emeği dahıl 20 lıradır.
belki eksoz borusunun bi yeride delinmiş gibi gözüküyor abi bizimde aynı şey başımıca geldi patatpata yapıyor gaza basınca
evet dedıgım gıbı çürümeden kaynaklı delik olabılır.
(18.10.2012, 22:02)exelans_01 yazdı: [ -> ]eksoz çürümüş kırık olusmus veya manifolt keçesi ömrünü tamamlamıs olabılır,ondan dolayı abarth ses verıyordur dıye düşünuyorum,gazı bıraktıgında halen yuksek devırde calısıyorsa tahmınımce,gaz halatında veya karburator altındakı halat ucundakı aparatta sorun olabılır basit ve ucuz şeyler.

eksoz delınmişsse 15-20 liraya kapatılır.
keçe bitikse,30- 40 arası degıstırılır malzeme dahil.
gaz halatı veya aparatı ise sorun, oda ortalama el emeği dahıl 20 lıradır.

Teşekkürler kardesim sanırım egzozun orta kısmında sorun var sesi ordan yapiyo gibi krize kırmızı ışıkta gaz verdim sahinci bı arkadas durdurdu kardes kesiciyi nasıl yaptin diye felan Smile peki bu sekilde bir kaç gün kullansam sorun olur mu?
düşmezse eksozun sorun olmaz herhalde
(19.10.2012, 00:33)fatih0687 yazdı: [ -> ]düşmezse eksozun sorun olmaz herhalde

Pek düşecek gibi durmuyor ama birde gündüz gözüyle bakmak lazım gün batarken baktığımda birşey görünmedi düşme gibi