Tofas Team

Tam Versiyon: Siteden Ayrılıyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Evet arkadaşlar 2014 yılından beri aralıksız burdayım bir çok kişiye yardımım dokunmuştur veya belkide dokunmamıştır bilmiyorum ancak burdan ayrılam sebebim kendini Feriştah sanan @Falcon417   dir kendisi kendisi gibi düşünmeyenleri tehditvari yazılar yazarak ( engelleyeceğini söyleyerek) ben burda bir çok kişiyle tanıştım burdan çok faydalanndım ve tüm bildiklerimi de paylaştım paylaşmadan önce doğruluğunu teyit ederek üstelik neyse çok yazdım 

forumdaki arkadaşları seviyorum kalın sağlıcakla elveda...
İmama Kızıp Dinden Neden Soğuyorsun ki?
boşver ahmet değmez
@Hüsami Asıl Senin Yaptığına Değmez.Şimdiye Kadar Kaç Tane Forum Gezdim Ettim Sayısız Forumdanda Atıldım.Sırf Kelimelerin Baş Harfını Büyük Yazdığım İçin Atıldığımı Bilirim Forumdan.Eğer Görmek İstemediğin Birisi Varsa Engelle veya Görmezlikten Gel.

Bu Tarz Şeylere Gerek Yok
çilesi çokmuş nasılsa o çileyle kazak örer kendine belki
hadi sağlıcakla
Tofaş camiasının forumu insanın hoşuna gidiyor. Başka hiçbir araç marka araç Forumlarında araç için bu kadar incik boncuk detayına kadar irdeleyebileceğin bir forum pek görmedim. Tofaş Forumlarına girersen mekanik tamircide olursun , Döşemecide olursun , kaportacıda Big Grin. Zevk alıyorsan kalmanı tavsiye ederim.
Ahmet'in dediği doğru forumda birine kızıp gitmen yanlış sonucta burası dayanışma ve yardımlaşma platformu. ama tabii ki karar senin.
Laf cambazlığıyla beni karalayacağını sanıyor kaç kere kafa kafaya geldik kaç kere ikaz ettim yıllardırda bile isteye devam etti ben sineye çektim bir insana ne kadar tahammül edilirse fazlasını ettim artık yeter kimse kusura bakmasın ben gece gündüz 11 yıldır emek veriyorum birisine ters gidiyorsam hak etmiştir son yorumları okuyup karar verince onlar haklı görünür bütün resme bakamadığı için bazı üyelerde beni haksız çıkarırlar olsun benim yaptıklarım ortada
Kimseninde ayrıcalığı yok birisi hak ettimi cezasını kesmek zorundayım
@Falcon417
Mustafa abi, O yakıt tasarufu konusundaki yazışmaları okudum. Hüsami abiye karşı tutumun gerçekten hiç hoş değildi. onun söylediği şeyi onaylamaman onu banlamakla tehdit etmeni gerektirmezdi. Ne gerek var kalp kırmaya.
Adam sövmedi küfretrmedi. banlamakla tehdit etmen doğru değildi.
Olay nedir olayı anlamadım  Anlamadım Huh Confused
Sayfalar: 1 2 3