Tofas Team

Tam Versiyon: Seramik disk
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İlandaki seramik disk konusunda tecrübeli olan varmı ne fark yapar? Daha dayanıklı olduğunu duydum ancak performans ve vites geçişlerine ne gibi etki eder?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-t1600-seramik-disk-4-yaprak-sahin-dogan-turbo-modifiye-99477926/detay
dayanıklı olduu doğrudur extra olarak kavramayı güçlendirir.bunun yanında volanı da taşlıyorlar.
Volanı taşlıyorlar derken ? hiç kullanmadım ama sanırım trafikde yorar biraz yarım debriyaj olayı orjinal kadar rahat yapılmaz hemen kavrıyacağı için. kullanan biri olsa da paylaşsa izlenimlerini bizde ona göre kullansak.
(23.10.2012, 11:43)onr357 yazdı: [ -> ]Volanı taşlıyorlar derken ? hiç kullanmadım ama sanırım trafikde yorar biraz yarım debriyaj olayı orjinal kadar rahat yapılmaz hemen kavrıyacağı için. kullanan biri olsa da paylaşsa izlenimlerini bizde ona göre kullansak.

volanı inceltiyorllar annlıcaıın valla tu ya bile aynısını yapmışlar adam deli gibi yüklenio arabaya dikkat ettiysen kalkışları bile kavramanın etkisinden dolayı da hızlı oluyor. http://www.youtube.com/watch?v=zWugxa7SveM bu da örneği
Güzel kalkıyor tu.. Seramik etkisiyse yaptırılır. Kavrama güçlenmesi keyifli olabiliri.
ama turbolu araçlar için öneriyolar bizim karadüzen motorlarda bi etkisi olacagını sanmam dedikleri kadar iyiyse motoru bayabilirde 1.viteste sürekli yüksek gazda kalkmak lazım bu durumdada lastikleri yer felan disk daha cabuk tükenir felan gereksiz bence..