Tofas Team

Tam Versiyon: Paspas öneri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar aracıma orjinal paspas arıyorum fakat birçok marka ve renk var piyasada. Bir de koku yapma gibi bir sorun varmış sanırım ve satan firmalar koku yapmaz seklinde ürünlerini lanse ediyorlar. Sizlerin kullandıkları markalar nelerdir tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca 2001 modellerde hangi renk ve hangi desen paspas kullanıldı hatırlamıyorum bilenler yazarsa sevinirim.
Abi rulo paspas en iyisi oluyor ama 
https://www.aktasotoyedekparca.com/urun/paspas-dogan-kartal-sahin-rulo
bu ürünü alma abi ben aldım bunu hem görseldeki ürün gelmedi hem çok ağır koku yaptı belirli bir zaman şuan koku yok ama kalitesizmiş ama en iyi rulo paspas oluyor
Ben En Son 40 Mı 60 Tl yemi Ne Almiştim. Koku Olayına Gelecek Olursa Başta Bir Koku Oluyor Normal Fakat Zamanla Kalmıyor Diyebilirim.Aracı Havalandırırsan Çabucak Kaybolup Gider.



Bildiğim Kadarıyla Pas Pas Bunlar:
@DarkredBlue61 sen nerden almıştın abi bunları
@ozturk46 Angara
@ozturk46 tamamdır kardesim sağol

@DarkredBlue61 ahmet mavi demi onlar ışıktan dolayı emin olamadım
evet mavi
mavi olan mıydı acaba senin abi orjinalleri ?
Bu paspas  arabanin içinin görüntüsünü öldürüyor şahsi görüşüm.Havuzlu paspaslar daha güzel oluyor veya parlak paspaslar daha ferah gösteriyor.
Ben uzun yıllardır bunlardan kullanıyorum ilk 2006da almıştım şuan ikinci takım var onuda 3 yıl önce almıştım hiç şikayetim olmadı ama bununda iyisi kötüsü var https://www.letgo.com/tr-tr/i/her-araca-uyumlu-karbon-desen-krom-paspas-takimi-carbon_ebdea0c1-9c8c-470b-a620-e5a24d3ef4b6
Sayfalar: 1 2 3