Tofas Team

Tam Versiyon: Arama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamun aleyküm trafik olmayan normal bir polis arabamı aramaya yetkisi varmı acaba 1 saat önce hem önümden hem arjadan iki polis aracı gelerek şuçluymuş gibi ellerimi arabanın üzerine koydurup beni ve aracımın heryerini didik didik aradı tabi birşey bulamadı ama buna yetkisi varmı onu merak ediyorum
Aleykümselam isterse arar sorun etme bunu iyi ki böyle şeyler yapıyorlar diyorum şüpheli şahısları tek tek yakalıyorlar
Arayamazlar kardeşim. Gözle görünen yerleri kontrol edebilirler. Senden torpido kapağını açmanı isteyebilirler ama ellerini sokup karıştıramazlar. Aynı şekilde cebini üstten kontrol edebilir ama elini cebine sokamaz, senden cebindekileri çıkarmanı isteyebilirler. Cimer'e ilgili il ilçe karakolunu ekleyerek "...il/...ilçesinde ... mahallesi ... sokağında ....tarihinde ......saatinde .... yolumda giderken polis tarafından kaba bir şekilde durdurulup, kanunsuz bir şekilde arandım. Ben bugüne kadar karakoldan içeri bile girmemiş vatandaş olarak çok korktum." gibi bir yaz, etekleri tutuşarak yarın arayıp özür dilerler.
Asayiş kontrolü ise arayabilirler. Arabanın her yerine bakabilirler. Fakat senin kollarını arabaya dayayıp o şekilde davranamazlar. Fakat senin şahidin yok. Nasıl hak iddia edeceksin ki..
cuma günümü yakalandın ?
@rantez22 30 Aralık Çarşamba yazmış.
(18.01.2021, 00:02)hancılar3535 yazdı: [ -> ]Arayamazlar kardeşim. Gözle görünen yerleri kontrol edebilirler. Senden torpido kapağını açmanı isteyebilirler ama ellerini sokup karıştıramazlar. Aynı şekilde cebini üstten kontrol edebilir ama elini cebine sokamaz, senden cebindekileri çıkarmanı isteyebilirler. Cimer'e ilgili il ilçe karakolunu ekleyerek "...il/...ilçesinde ... mahallesi ... sokağında ....tarihinde ......saatinde .... yolumda giderken polis tarafından kaba bir şekilde durdurulup, kanunsuz bir şekilde arandım. Ben bugüne kadar karakoldan içeri bile girmemiş vatandaş olarak çok korktum." gibi bir yaz, etekleri tutuşarak yarın arayıp özür dilerler.

tanışma konsuu açarmısınız ?

(18.01.2021, 00:16)erdem2680 yazdı: [ -> ]@rantez22 30 Aralık Çarşamba yazmış.

yok abi Big Grin cuma ise edirnede vs asayiş vardı acaba genel mi diye düşündüm D: arar ama ne için aradığına bakmak lazım birde aracın plaka 22 olduğu için şüphelenbilirler