Tofas Team

Tam Versiyon: Selamünaleyküm benim arabanın bedeli :(
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selamünaleyküm abilerim kardeşlerim abim 2017 de aynı gün içinde 5 kere 262 TL civarında ceza yemiş beni tanırsınız eski konulardan arabanın muayenesi yok 2015 ten beri ve ben bu sene aftan yararlanarak yapılandırma yaptım 5700 TL toplam vergi ve ceza borcu vardı toplam 1200 TL civarına düştü fiyat ancak bu 1 gün içerisinde 5 ceza yenme olayına itiraz edicem yarın makbuz kesilmiş abime ama makbuz kayıp nasıl itiraz edicem yardımcı olurmusunuz bilenler var ise ceza listesinin çıktısını alacağım ve Kurtuluş emniyet müdürlüğüne gideceğim İtiraz etmek istiyorum yani 4 ceza silinse 1000 TL ye yakın kâr etmiş oluyorum toplam fiyat 1200 TL ve 1000 TL silerlerse 200 TL ile arabanın kaderinden kurtulmuş olacağım ama hesaplarıma göre 200 çıkıyor bu benide şaşırttı yarın itiraz edebilirsem inşallah bakıcaz duruma göre yardımcı olursanız sevinirim abilerim kardeşlerim bilen varsa eğer beni bu durumdan kurtulmama vesile olmuş olur hayır duası ederim  hihihi hihihi
Aleykümselam çağatay salih abin görürae yardımcı olur anlar die düşünüyorum bu işlerdem
Konuyu da biraz geç açtım ya şimdi bilen yokmu acaba hihihi hihihi
GÜNCEL ? Bilen kimse yokmu ?

53 üye okumuş konuyu 1 bilen yokmu koca forumda ?
yinede ödemen gerekiyor diye biliyorum.yani ilk ödeyip sonra itiraz ediyorsun şayet büyük bir ceza ise ödemeden mahkeme açıyorsun ve mahkeme sonucuna göre ödemiyorsun vs.
Çağatay ceza E-Devlet ve İnteraktif Vergi Dairesi'ne düşmüşmü baktın mı bunlara? Geçmiş olsun bu arada Smile
@DarkredBlue61 @hn609 abim yıllar önce baya bi oldu 2017 mi 16 mı tam hatırlamıyorum Kızılay da ehliyetsiz yakalanmıştı makbuz verdiler mi bilmiyorum söylemedi ama ne tebligat var elimizde ne de başka birşey borçlu olduğumuzu interaktif vergi dairesi internet sitesinde gördüm hem ayrıca ehliyetsiz 5 defa yakalanmak diye birşey olurmu 1 yakalanırsın ceza yazarlar makbuz keserler 2. De aracı bağlarlar 3. Men edebilirler ama 5 defa olması beni çok şüphelendirdi yarın gidip itiraz edicem bakalım abimle beraber neymiş ne değilmiş abi makbuz yok tebligat yok e ben nasıl haberim olacak ceza yediğimden ?
Kardeşim tebligat evde yokken yapılmıştır. Yani postacı gelip kimseyi bulamayınca kapıya haber kağıdı yapıştırır ama genelde yere düşer. Sonra tebligati mahalle muhtarlığına bırakır. Ve yasal olarak tebligat yapılmış sayılır.
Trafik cezasına itiraz için bulunduğun yerdeki adliyeye gidersin. Orada sorumlu bir ceza hâkimliği olur. Dilekçe ve trafik ceza makbuzu ile itiraz yapılır. Ama senin makbuzun yok. Vergi dairesi çıktısı ile trafik cezasına itiraz yapılmaz bence. Çünkü vergi herşey olabilir. Araç vergisi, ev, işyeri vs.
Muhtarlığa gidip sorgulama yaptır, evrağı bulurlar İmha edilmemişse hihihi
Diğer türlü trafik şubeye git, ceza makbuzu veya tebligat bulunur. Onu alabilirsen bana bir ceza yazılmış, vergi dairesi sistemine 5 kere girilmiş diye dilekçe yaz. Ceza hâkimliğine ver. :ok
(30.12.2020, 00:25)06zyn21 yazdı: [ -> ]@DarkredBlue61 @hn609 abim yıllar önce baya bi oldu 2017 mi 16 mı tam hatırlamıyorum Kızılay da ehliyetsiz yakalanmıştı makbuz verdiler mi bilmiyorum söylemedi ama ne tebligat var elimizde ne de başka birşey borçlu olduğumuzu interaktif vergi dairesi internet sitesinde gördüm hem ayrıca ehliyetsiz 5 defa yakalanmak diye birşey olurmu 1 yakalanırsın ceza yazarlar makbuz keserler 2. De aracı bağlarlar 3. Men edebilirler ama 5 defa olması beni çok şüphelendirdi yarın gidip itiraz edicem bakalım abimle beraber neymiş ne değilmiş abi makbuz yok tebligat yok e ben nasıl haberim olacak ceza yediğimden ?

Şimdi şöyle sana yazılan her bir ceza e devlet sistemine düşüyor ve sistemde ceza makbuzunun seri numarası yazıyor. O makbuz seri numarasını bulup trafik şubeye gideceksin makbuz numarasını söyleyerek derdini anlatacaksın kaybettiğini, ardından alabilirsen ancak oradan verirler sana. Hatta e devlette ceza makbuzu seri numaralarını bulursan adliyeye bi sor seri numaraları yeterli olur mu diye
Sayfalar: 1 2 3