Tofas Team

Tam Versiyon: Su eksiltme-kalorifer izgara kademe ve izgara sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İyi aksamlar abiler.Aracin azda olsa yedek su deposundan su eksilttigini farkettim.Gozlemledigimde kalorifer vanasindan sag one su damladigini farkettim.Vana degisti.Baska bi sorunum kalorifer birinci derecede calisiyor ikinci dereceye aldigimda calismiyor arizayi nerden olabilir.Sofor tarafi ve yan taraf izgaralardan soguk hava geliyor sorunu nedir.
Soğuk hava gelen kısımların üstündeki vanaları ters yöne çevirin soğuk gelmez. Kalorifer kademesini 3e alıp sonra 2 ye getirince de mi çalışmıyor ?
(28.12.2020, 19:54)Egemen048 yazdı: [ -> ]Soğuk hava gelen kısımların üstündeki vanaları ters yöne çevirin soğuk gelmez. Kalorifer kademesini 3e alıp sonra 2 ye getirince de mi çalışmıyor ?

Soguk havayi kesebiliyorum ama normalde oralarsan sicak hava gelmesi lazim degil mi
Düğme arızalıdır
diğer soğuk gelme olayı şahinlerde sağ sol torpidodaki ızgaralardan soğuk hava gelir zaten onlar dışarı bağlı
Şahinde yan ızgaralar sadece havalandırma olarak çalışır dışardan gelen soğuk havayı içeri alır kalorifer sistemine bağlı değil.
2. Derece de çalışmıyorsa kablo kopuktur.
O kolu sök çıkar ordan bak o tarafta yoksa kaput kilidini orayı açıp fan motoruna gelen kablolara bak. 3 adet kablo gelmesi lazım ona sorunun bu şekilde çözülür. Ha ben yapamam dersen elektrikçiye götür.
(29.12.2020, 01:39)Emrahhhh yazdı: [ -> ]2. Derece de çalışmıyorsa kablo kopuktur.

böyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum bizim araçtada 2.kademe çalışmıyordu 0 dan hızlı ve sert bir şekilde 2 ye getirince çalışıyordu düğmeyi değiştirdim düzeldi arkadaş da da böyle bir sorun vardır,veya kablosu soketten çıkmıştır
@ozturk46 hemen hemen aynı şey, sonuçta açılacak bakılacak