Tofas Team

Tam Versiyon: Kapı Döşemesi bezi değiştirme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba. Aracımın Kapı Döşemelerinden sadece fotoğraftakinde gözüken mavi bez tarzı kumaşından rahatsızım. Çok fazla yıpranmış. (Fotoğraf bana ait değildir). Hatta kol dayadığım yerinden kırılmış(Kırmızı ile çizdiğim bölge). Kırılan bölgesini vidayla tamir edip üstündeki bezini de Sarı bölge ile işaretlediğim yerin bezini değiştirmek mantıklı gözüküyor. 

İnternette 4 kapı döşemesi diye takım satıyorlar 850 TL ye. Başka bir sitede 4 takım döşeme diye 130 TL ye gördüm. Amacım sadece bez olan kısmını söküp yenilemek. İstediğimiz tarzda bez bulunuyor mu yoksa 130 TL lik döşemelerden mi alacağız onu düşünüyorum. Kapı döşemesini tamir edenlerden yorumlarını bekliyorum. 
[Resim: 5-DF3-A8-A1-CBDE-4-C7-E-A9-F1-2-CFAB50-C2-BD3.jpg]
Takım olarak alırsan o resimdeki gibi ancak istersen döşeme iye gidip üstünden kaplatma yapabilirsin o mavi bez gibi olan yeri satılıyor mu bilmiyorum

Benim döşemeler gitmişti kaporta daki iken sıfır aldım taktım üstündeki leride deri kaplatma yapıcam
eğer kendim yaparım elimden iş gelir diyorsan fiberden yaparsın çok zor değiş şeklini ver reçineyi sür kurumasını bekle birde üzerine istediğin kumaşı yapıştır oldu bitti daha önce çok yapanlar olmuştu
şuanda o bezi bulman biraz zor belki imkansız. döşeme komple değişirsen 850 satılanlar bunlar gibi değil. kolçak tamir olur arkadan cam elyaf reçine yaparak tamir edilir. sen gidip kaliteli bir kumaş bulursan bir döşemeciyede yaptırabilirsin kendinde yapabilirsin. illa o bezden değil farklı bir kumaşta tercih edebilirsin.
bendede aynı sorun var yakın bi kumaş alıp fiberle tamir ettir kumaşı üstüne yapıştır abi
Kapı döşeme bezini yapıştırmak için ne mantıklı olur diye bakıyorum. Bali sürsem çok fazla ihtiyaç olacağını düşünüyorum. Toz yapıştırıcılar vardı suyla karıştırıp sürüyordun direk o da çok güçlü bir yapıştırıcı değil. Mantıklı olanı uygulayayım.