Tofas Team

Tam Versiyon: araba stop ediyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Arıza verecek yani nerde dama derse demek istedim Big Grin
abi valla anlamadım, 4200 lira para verdim, tepesine çöker gibi olmasın diye başında beklemedim sıkıştırmadım ustaya. gereken neyse yap dedim ama sıkıntı çıkıyor. benim şimdi ne yapmam lazım? rektefiye yapılmışken şunu da değiştir diyeceğin parça var mı? 
Benim araçta sabahları gaz vermeden birkaç defa tek marşta çalışır vaziyette durmuyor du ama bu videoyu izledim sonra 1 inci gözü Bujisini söktüm üst ölü noktaya ayarladım sonra videoda ki gibi distribütör ü senteye aldım ve bu sabah marşa bastım gaz vermedim müthiş şekilde çalışıyor gaz vermeme de gerek kalmadı tek marş oldu şeytan kulağına kurşun ayrıyeten çekişi falan da 10 numara oldu  Smile  https://m.youtube.com/watch?v=5oYE99s6Gf4&feature=youtu.be
(15.12.2020, 01:33)turkuazoğlum yazdı: [ -> ]benim şimdi ne yapmam lazım? rektefiye yapılmışken şunu da değiştir diyeceğin parça var mı? 

Rektefiyeden çıkmışsa ben sana ne diyeyim ki daha
1 hafta önce taktığı bujiler sıfır mıydı ?
Senin o ustayla yapacak bişeyin yok bana göre sıfır rektefiye görmüş motorun tabanca gibi olması gerek daha kaç km yapmış sıkıntılar var olacak iş değil.Motorun sentesini distribütörü düzgün oturtmamışta olabilir fakat bunları bakıp görecek birisi lazım
abi bugün yine ustanın yanına gittim, arabam pır pır yaparak çalışıyor ve hem benzin hem gazda kerkinme yapmaya başlamıştı, distribütör kapağını, tevzi makarasını, buji kablolarını değiştirdi, pır pır patırdaması kesti mı Yoksa azaldı mı ben anlayamadım, ama kerkinme olayı gitti. Sorun neyse değiştirelim yeter kurtulayım artık dedim, distribütör milinde boşluk var dedi, yağladım sıkıntı yapma dedi. Tabi 15 gündür istisnasız sanayide olduğum için sıkıntı yapıyorum. Bu distribütörü değiştirsek orjinali yok herhalde ama kaliteli bir malzeme önerebilir misin? 
Orjinali varda çok pahalı yahu
Ben 1 saat önce değiştirdim 550tlcik  Smile Smile
@hakanulker59 Çok vermişsin https://unluoto.com.tr/urunler/28130/distributor-elektronik-tofas-dogan-kartal-slx-sahin-s
Biliyorum abide kız arkadaşımla yolda kaldım şehir dışında mecbur bi usta çağırdım geldi yolda yaptık arabayı
@hakanulker59 O zaman farklı tarife uygulamış Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5