Tofas Team

Tam Versiyon: Akü gg Olmak Üzere Öneriniz Var Mı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(28.11.2020, 18:13)Falcon417 yazdı: [ -> ]Mutlu aküyü ben tavsiye etmiyorum ya erken bitiyor ya garanti bitince bitiyor ya da böyle şeyler oluyor servise gidiyorsun şarj edip veriyorlar bir sürü iş markada bi sıkıntı var
İki sefer birmotun kendi aküsünü alıyorum bana sorun çıkarmıyor sen yine 72 amper al

Sn Mustafa bey size katılıyorum. Aracımda Mutlu akü var. Şarj dinamosu voltaj değerlerim çok iyi. Kayıp/kaçak da yok. Buna rağmen aracım 3 gün çalışmasın akü nerede ise marş basamayacak noktaya geliyor.

Bu neden ile redresör şarj cihazı aldım. Aracım 3 gün çalışmayacak ise aküyü söküyorum, evde şarj cihazına balıyorum. Bu sayede bugüne kadar akünün beni yolda bırakmasına engel oldum. Oysa aracı aldığımda akü yeni takılmış idi. Bugün akü ihtiyacım olsa Mutlu alırmı idim? Hayır. Mutlu, beni mutlu etmedi. Başka marka bakardım.
@mesdogru Mesut abi şikayetvar.com da şikayetleri okusan bende aynısını yaşıyorum diyeceğin birçok şikayet metni var ama benim tecrübem kendi aracım ve etrafımdaki araçların başlarına gelenlerden ötürü birebir şahit olmaktan, o yüzden bir daha tercih etmedim en son aldığım aküyüde alırken parçacım ben olsam mutlu alırım dedi ben almam abi dedim birmot marka akü kullanıyorum yiğit akü üretiyor hamdolsun sorun yaşatmıyor bana aracımda ses sistemi olmasına rağmen
@mesdogru @Falcon417 Ben En İyisi Bir Elektrikçi veya Bakım Yapan Birini Bulayım Dediğiniz Gibi.Çünkü Bu Akü Bugun Olmazsa Yarın Yolda Bırakacak Beni.Ara Ara Gündüz Vaktı Sık Start Stopta Zorlanıyor Güç Veremez Hale Geliyor.

Son Olarak Kafamda Bir Plan Var Eski Aküyü Evde Kullanmayı Düşünüyorum Solar Şarj İle.Eski Aküyü Vermesem Mi? yada Bu Aküyü Verip Çıkmamı Alayım Yerine Yoksa Elimdemi Kalsın Bu?
Evde kullanmak için çıkma akü bak bence
@Falcon417 Peki Onların Sağlık Durumlarından Nasıl Emin Olabilirim?
Zar atacaksın artık Big Grin
Ya da garantisi devam eden denk gelirse öyle bişey bakacaksın Big Grin
@Falcon417 Sağol İyi Moral Verdin Big Grin
Sayfalar: 1 2