Tofas Team

Tam Versiyon: Jant aldım..."Ju"
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
merhaba arkadaşlar kısa bi aradan sonra yine nete girme fırsatım oldu ve yeni jantlarım hakkında görüşlerinizi almak istedim arkadaşlar özellikle araclarımızın görüntüsünün aynı olduğu Onur kardeşimede selam ederim jant alman şart kardeşim Smile düşüncelerinizi eleştirilerinizi bekliyorum Smile her yönden fotolarını attım sizlere.
[Resim: dj953.jpg]
[Resim: dj95d.jpg]
[Resim: dj95j.jpg]
[Resim: dj95r.jpg]
[Resim: dj95z.jpg]
[Resim: dj96n.jpg]
[Resim: dj96r.jpg]
abi jantlar bomba olms araca oturmus yalnız bnm fikrim krom aksesuarları kaldırsn daha iyi olur snki bn bizim beyazlara yakıstıramıyorm tabi renkler zevkler tartısılmaz birde bagajda kilitin üstündeki sembol değişirse aracın görüntüsünde değişme olur arkadan bakınca.
[Resim: nazar-boncugu-00.jpg]
(30.09.2012, 07:52)TanjuÇırak yazdı: [ -> ]merhaba arkadaşlar kısa bi aradan sonra yine nete girme fırsatım oldu ve yeni jantlarım hakkında görüşlerinizi almak istedim arkadaşlar özellikle araclarımızın görüntüsünün aynı olduğu Onur kardeşimede selam ederim jant alman şart kardeşim Smile düşüncelerinizi eleştirilerinizi bekliyorum Smile her yönden fotolarını attım sizlere.
[Resim: dj953.jpg]
[Resim: dj95d.jpg]
[Resim: dj95j.jpg]
[Resim: dj95r.jpg]
[Resim: dj95z.jpg]
[Resim: dj96n.jpg]
[Resim: dj96r.jpg]


Kardeşim bilmiyorum o onur ben miyim ama bizim arabalar Gerçekten aynı olmuş Big Grin Ben jant adanalı düşünyorum ama seninkiler muhteşem durmuş Smile kazasız belasız çukursuz kullanırsın inşallah.

Kaç inç onlar, kasma felan yapıyor mu gidişinde fark var mı ?
ALLAH Kaza Bela Vermesin Süper Olmuş Aracın
Hayırlı olsun ne kadar mutlu olduğunu ben çok iyi anlıyorum bende 2 ay önce aldım çok mutlu olmuştum arabana gitmiş hayırlı olsun park ederken dikkat et çizme Wink
hayırlı olsun birader Wink
Hayırlısı Olsun abi kazasız belasız çizdirmeden Big Grin
Hayırlı olsun Smile Bijonlarıda şifreli yapın derim ben malum son zamanlarda jant hırsızlıkları revaçta...
Hayırlı Olsun Smile
Sayfalar: 1 2 3