Tofas Team

Tam Versiyon: Cam açma butonları için öneri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
abi söyle düşündüm ben sürücü trafına 4 adetlik (cam düğmesi) bi adet arka cm kilit butonu çocuklar açmasın gibisinden. diğer kapılarada tek düğmelik döküm bence farklı ve güzel durur tabi sizin zevkiniz.
(29.09.2012, 23:56)onr357 yazdı: [ -> ]Focus hem pahalı gelir hemde sırıtır arabanın içinde. oturmaz da zaten. palio, albea ideal olur bence de.
Aynı zamanda palio nun elektrikli cam sistemini kurabilir miyiz üstüne ?
arkadaş doğan'ın kini koydu. cam aşağı inene kadar yarım saat yukarı çıkana kadar da 1 saat geçiyor Big Grin sinir edici bir durum.

O sistemde röle yoktur varsada arızalıdır kablolarda fişlerde oksitlenme vardır cam fitilleri camı zorluyordur tek tek kontrol etmek lazım
bende role dedim de her kapıya ayrı ayrı role mi bağlanıcak ?
(30.09.2012, 14:30)onr357 yazdı: [ -> ]bende role dedim de her kapıya ayrı ayrı role mi bağlanıcak ?

Hayır açma butonlarına giden + var ona röle bağlanacak röle zaten çift çıkışlı birinin +sı birine diğeri öbür anahtarın +sına verilecek
(30.09.2012, 10:32)pisyanci yazdı: [ -> ]abi söyle düşündüm ben sürücü trafına 4 adetlik (cam düğmesi) bi adet arka cm kilit butonu çocuklar açmasın gibisinden. diğer kapılarada tek düğmelik döküm bence farklı ve güzel durur tabi sizin zevkiniz.

senn dediğini anladım bende öyle bişeyler düşünüyordum fakat 4 kapınınkide birbirine uymlu olsun istiyorum hani sonradan baştan savma yapılmış gibi olmasın şuan en kolay 2 cam otomatik için albea kolcağı 4 cam otomatik içinde şahin s kolcağı
[Resim: big3468927096d.jpg]

Cam açma butonları bu tarzda olabilir bence çok orjinal durmuş.
(30.09.2012, 23:55)06KRL06 yazdı: [ -> ][Resim: big3468927096d.jpg]

Cam açma butonları bu tarzda olabilir bence çok orjinal durmuş.

+1 aynı şekilde birtanede arkaya rahatlıkla sığabilir zaten gördüğüm kadarıyla...
4 Cam açma düğmesi rahatlıkla sığar gibi duruyor hemde bakalittlir farklı kolçaktır vs uğraşmıyacaksınız.Düzgün kesip oturtumu orjinalinde var gibi olur.Küllükten , çakmaklık yanı, cam açma kolunun üstü gibi yerlerden daha iyi bence.
kafamda olan şey tamda buydu oturup oturamayacağı problemdi oturmuş bence güzelde durmuş müsait olduğumda deniyeeğim
Gökhan oluyor oluyorda tek sıkıntı çok geride kalıyor kaan01'de bu şekilde yapmıştı tek sorun buydu
Sayfalar: 1 2 3 4