Tofas Team

Tam Versiyon: AEM AFR saati
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aracıma 4. enjeksiyon yapma sevdasında ağır adımlarla ilerlerken Smile malzemeleri tek tek topluyorum. Bu vesileyle AEM x serisi AFR saati aldım almadan öncede türk sitelerde pek birşey bulamadım yurt dışı sitelere baktım biraz AEM 4,9 lsu yerine AEM X serisini önermişler sebebide 4,9 lsu nun değerleri yavaş okuması ve değer aralığının X serisine göre daha az olması bende buna güvenerek AEM X serisi aldım.

Fakat lazım olan diğer malzemeler için tuning parts satan yerler ile görüşürken laf arasında durumu anlattığımda 4 ünden 3 ü-  4,9 lsu olan modeli alsam daha iyi olacağını söyledi bende için için pişmanlık içerisine girdim. bu arada 2 ürünün de fiyatları aynı.

Konu hakkında bilgisi olan varmı forumdan daha önce fatih de vardı sanırım afr saaati.


[Resim: 0231afdc1268d5a4a2cbae80935d991b.webp]
Aem 4.9 lsu


[Resim: s-l300.jpg]
AEM x serisi
Aem X Serisi kronik sorunlu çok nazik araçta en ufak bi kısa devre yaptırırsan hemen etkileniyor gösterge dikkatli kullan herhangi bir elektrik tesısatında işlem yaparken mutlaka kutup başını sök ihmale gelmiyor.Tamirini de yapan yok.Mengü abi i ara yapmaya karar vermişti ama yapıyor mu bilmiyorum.Bende ki tekrar bozulursa innovate afr saati alacağım.
@61KB667  innovate yide duydum yaner arıcı var zeugma motors dan oda satıyor du innovate afr 
 
 şimdi neyapsam bilemedim aldığım x serisini iade mi etsem onun yerine 4.9 lsu mu alsam
sende hangi seri vardı