Tofas Team

Tam Versiyon: Tofaşteam'e özel eşyalar olsa nasıl olur
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
bencede t-shirt olabilir bere olabilir üzerinde tofaş team yazılı anahtarlık olabilir aslında konu hakkında yardımcı olabilecek birisi olsada bize fiyat verse ona göre bencede sipariş veren olabilir.
ben t shırt konusunu bır arastırayım baskı ıcın.
abi çok iyi olur arastırma yaparsan malum ben karabükteyim öğrencilikten dolayı elimiz kolumuz bağlı burda yok bişi. ama bayramda eve gitcem o zaman arastırma yapcam.

orkun abi doğru diyosun begenilen ürünleri set haline cevirip vermek gerekli ör. anahtarlık bere şapka tişört sticker. atıyorum 40 tl on numara olur
arkadas vardı duruyorsa en guzel reklam ve şekil, tişört tür.
Benim t*shortmn arkasında cms40 resmi olsun Big Grin
Bence sadece anahtarlık olabilir oda önce biyerden fiyat alınır daha sonra para toplanır sonra anahtarlıklar yaptırılıp kargo ücreti alıcıdan olmak üzre dağıtımı yapılır.
He ama anahtarlık mustafanın dediği gibi aracın plakası veya isim kan grubu diğer tarafında da tofasteam yazabilir.
Sonuçta adminler de işi gücü olan insanlar tsort üyle ayrı uğraş şapkasıyla ayrı uğraş sıkıntılı olabilir benim fikrimce.
Anahtarlık basit olur ama güzel olur isterim yani anahtarlıkta bi tarafta tofasteam diğer tarafta plaka hoş olur Big Grin
saygı duyarım düşüncelere fakat benım kafaya tişört en guzlı uydu, bir toplantı oldugu zaman bır yerde, şeklin yeter team uyesı olarak görüldüğün zaman.
Koltuklara giydirme işi aklıma gelmemişti o zaman güzel olabilir. Ama onnun dışında zaten çok fazla buluşma düzenleyemediğimiz için kullanışlı olmaz diye düşündüm aslında anahtarlıkta biz peugeot'yu servise verdiğimizde ordan takarlardı hep şunun aynısından güzel kullanışlı uzun ömürlü de bişey olurdu.
http://www.limaksanpromosyon.com/promosyon-urun.asp?id=1855
Aslında bu işleri yapan bir vatandaş bulacağız(T-shirt,anahtarlık v.s.) Bu vatandaş bunların tasarımını yapacak,fiyatını çıkartacak ve bizlere sahibinden üzerinde get açacak.Her ürün için 1 tane get açsın isteyen istediğini alsın.Böylece kimse yorulmamış olur.Satılacak olan ürünlerin fiyatına biraz daha ekler vatandaş siteye de katkımız olur.Anahtarlığı t-shirt'ü kaç liraya mal edecek sanki.O vatandaş get açsın diyorum çünkü böyle olursa anahtarlığa plakamızı veya t-shirt'e plakamızı yazabilir..

Ama tabi tanıdık biri olması lazım yoksa bununla uğraşacak adam yok herhalde..
Bn gerçekten ugrasmak isterim bununla ama karabükte üniversite okuyorum burda böyle bi yer yk varsadaçok pahalıdır. imkanı olan varsa çok güzel bi yardımda bulunur tofasteam ailesine
Güncel++++
Sayfalar: 1 2 3 4 5