Tofas Team

Tam Versiyon: Fan müşürü Değiştirme ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Uzun zamandır fan müşürüm bozuk olduğundan araba fan açmıyordu tabi içerden düğme olduğundan problem olmuyodu 90 a feln gelince ben açıyordum zaten ama artık bi fan müşürü alıp takmanın vakti geldi arabayı arada bir ablam da sürüyor.

Fan müşürünü alsam ben takabilir miyim nasıldır onu takması zor mu ? Forumda araştırdım da bulamadım montajla ilgili bişeyler.
anahtarla açıp radyatöre takıcaksın okdar diş atlatma yeter kablo bağlantısınıda yaptınmı biter iş
(29.09.2012, 11:18)onr357 yazdı: [ -> ]Uzun zamandır fan müşürüm bozuk olduğundan araba fan açmıyordu tabi içerden düğme olduğundan problem olmuyodu 90 a feln gelince ben açıyordum zaten ama artık bi fan müşürü alıp takmanın vakti geldi arabayı arada bir ablam da sürüyor.

Fan müşürünü alsam ben takabilir miyim nasıldır onu takması zor mu ? Forumda araştırdım da bulamadım montajla ilgili bişeyler.

Takarsın kardeşim çok basit bir işlem.Radyatörün altında eski müşürünü anahtar ile söküp yenisini takıyorsun ve kablolarını bağlıyorsun.Ben kendim yaptım..Gerçi bir ustadan rica etsen de 2-3 liraya yapar.Aracı yokuş gibi bir yere bırak ki radyatördeki su akıp gitsin.
İyiymiş alıp kendim takıyım o zaman Big Grin arabayı ilk aldığım gün müşürü değiştirmiştim 25 lira işçilik almıştı Big Grin
ben benzin hortumu değiştirtim 40 tl Aldı içime dokundu ben arabaya okdar benzin atmadım hiç Smile
Çok para vermişsin ya ben bir tane buldum kendim taktım muayneye sokmadan önce. Zaten çok zor bir yanı yoktu kelepçeleri sıkıyordun.
(29.09.2012, 11:24)onr357 yazdı: [ -> ]İyiymiş alıp kendim takıyım o zaman Big Grin arabayı ilk aldığım gün müşürü değiştirmiştim 25 lira işçilik almıştı Big Grin

Ben geri vites müşürünü 10 liraya değiştirttim de içime oturduSmileKaldiki adam uğraştı yani aracı lifte kaldırdı söktü taktı falan..Senin gibi 25 veren 10 müşterisi olsa adam paranın gözüne vurur vallahaCool
acele oldu uğraşamadım ondan dolayı ben yaptırmam tamircide kolay kolay ama o günlük öle oldu he onur elinde ayarlı anahtar vvarsa iyi olur 22üzeri bişeydi onun somun yeri
Böyle basit şeyleri götürmeyin ustaya cebinizde kalsın paranız yakıtı atar gezersiniz bu site bunlar için var
Onur sök anahtarlar eskisini tak yenisini fişlerini bağla suyu doldur devam
Arabayı aldığım ilk gündü işte. cahillik zamanımızdı pazartesi ben değiştirrim onu kış geliyor 90 lık takmak lazım herhalde ?
Sayfalar: 1 2