Tofas Team

Tam Versiyon: Kartal Bagaj Amortisörü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Marka Öneriniz Var Mi?
Ayrica:
Serkar Marka Aldım Fakat Bu 3 4 Ay Önce Bagajı Açtim Baktım Aşaği Düştü Takıldı Filan 3 5 Kere Aç Kapa Yaptım Bu Kez Komple Boşaldı Amortisör 1 2 Yıl Sonra Çöp Oldu Var Mı Önerdiğiniz Marka? Şimdide Diğeri Patladı İkisi Birden Çöp Oldu  Artık.
Sn @DarkredBlue61 Ahmet bey 3 ya da 4 ay önce bagaj amortisörlerini değiştirdim. Markasını hatırlamıyorum. ancak hala işini çok iyi görüyor. 2 adet amortisöre 30 TL ücret ödedim. Markasını hatırladığımda buradan yazarım.
çift mafsal olması lazım senin dimi ?

bulabilirsen opar diyorum bulamazsan mga al erzline markayı alma takarken elimde kaldı :/
Sn @DarkredBlue61 Ahmet bey amortisörleri Aktaş Oto'dan almışım. Tam olarak 3 ay oldu.
Markasını hatırlamıyorum, ancak oldukça güçlü amortisör geldi. Aşağıda Aktaş Oto bağlantısını paylaşıyorum.

Bağlantı; https://www.aktasotoyedekparca.com/urun/bagaj-amortisoru-kartal
@mesdogru valla ben çiftine mi 45 tl mi verdim öyle birşeydi.dediğiniz gibi başta evet güzeldi ve kapaği çok yukarı atıyordu ve kapak arabayı sallıyordu öyle söyleyeyim size.fakat soğugu yiyince içinden geçildi maalesef.sonuncu amortisörde bugun patladı.elimde yedek vardı onu takmiştik tek fakat bu son taktıklarım felaket maalesef.sizin attığınızda marka belirtilmemiş birde tek amortisör fiyati gibi

@rantez22  çift evet. devamlı aldıgım yere sormuştum fakat oda yok demişti.genelde elinde opar olurdu ama yok dedi iyi ver dedim sorun olmaz dedi. 1 2 seneye patladı maalesef.aynı parçaciya sorucam farklı marka yoksa başka yere yöneleceğim olmadı sürmene veya rizeden tekrar bakacağim gibi.
Bende değiştim yıllardır kullanıyorum markasını hatırlayamadım, arabaya inince bakayım Smile
@hn609 İyi Olur Demekki Serkarı Almayacağiz Bundan Sonra. Bi Soğuk Gördü Elimizde Patladı Pistonlar