Tofas Team

Tam Versiyon: Göstergenin içinden gelen pır pır sesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Geçen bakımda km telini değiştirdim ibrenin titremesi ve göstergenin içinden gelen takır takır ses kesildi. Fakat şimdi de yine gösterge tarafından yada içinden tam emin değilim ama arabayı kullanırken. Pır pır diye çok yok gıcık bir ses geliyor. Sebebi he olabilir?
Geçen birisi yazmıştı şırıngayla içine yağ boşalt diye teli yağlamayı dene bence
@Falcon417 tamam abi yani sorun km telinden kaynaklı o zaman yarın sabahtan yağ bakımına gideceğim o zaman ustama söyleyim de yağlasın abi saol.
Kesin Göstergemi? Isınınca Filan Düzelme Yok Mu? Birde Motor Bölümünden Kilometre Telinede Bir Bak Belki Teli Çok Çektiler Araç İçine Kasıyorda Olabilir
@DarkredBlue61 ısınınca falan düzelme yok kardeşim aynı durum kesin gösterge mi dersen ondan tam emin değilim ama bu sesi başka nereden yapabilir ki?
@"67 LC 514" Yani Hareket Halinde Geliyorsa Belki Bir Yerden Hava Alıyordur Belki Ön Bilyelerde Sorun Vardır.Belkide Dediğim Gibi Halat Kastiği İçindir Yeni Değiştirdiysen Bozulmaması Gerek Olmadı Parçaciya Anlat Durumu.Hatta İçeride Gevşek Bir Parça Olur Ondan Bile Yapabilir Kesin Konuşmak İçin Göstergeyi Sökü Km Tlini Boşa Çıkartıp Tekrar Denemek Gerek Ondan Mı Değil Mi Diye.
@DarkredBlue61 tamam kardeşim bilgi için teşekkür ederim yarın yağ bakımına gideceğim ustama bu durumdan bahsedip ona göre de çözüm bulacağız artık saol bu arada önceki konumda son yorumum biraz uzun oldu k. bakma durumu iyice analiz edebilmen için en  baştan yazdım herşeyi. Wink
Estağfurullah