Tofas Team

Tam Versiyon: Karar vermek için tek yer buranın yorumları..!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar merhabalar.

Bu gün karar vermem gereken ve fiyat olarak keseme uygun olan iki araç var...

Araçların resimlerini eklemeye çalışacağım... Durumu kısaca açıklayayım ben..

Araçların ikisi de 99 model.

1. Araç --- Beyaz - 1.4 Tempra motor - gayet diri - değişensiz - lokal boya - sol arka çamurluktan bir darbe war - görünen masraf yok - tırnak ucu kadar pas ve ya deforma yok - 3 yıllık LPG - 1 Yıl muayene - CMS SIfır Jant Lastik - Karartma Far - 4e1 manifolt 51 boru egzost - İç döşeme yırtık yok - deforme yok -

aracı aldım sürdüm tık ses yokk tipom wardı o bile halt etmiş yanında içeri gelen tek ses egsoz sesi..


2. Araç --- Gri - 1.6 Tempra motor - diri - değişensiz - full boya(temiz işçilik) - sol arka çamurluk küçük bir darve var - görünen masraf koltuk kılıfı ve jant lastik - pas çok az oda yağ lekesi ile karışık - kapı içlerinde ayak sürtmesinden az defrme var - 1 aylık LPG - 2 yıl muayene - Full ön takım yapılı benzin otomatiği, debriyaj baskı balata - fren hortumları ve diğer aksamlar kısacası motor da tık yok...

Yürüyenine bakamadım, görünen masraf pasta cila, detaylı temizlik ve jant lastik..

Bu iki araçta aynı fiyatta 8500 TL .. 1.4 oolanı 8 indirmeye çalışıyorum ancak 1.6 olan 8500 den aşağı vermiyor. İkisinde de taksi geçmişi yok, bildik adamlar.. Siz olsanız hangisini alırdınız _?
1.6 bence, öküzün büyük olsun da çekmezse çekmesin
1.4 şahin tartışıldı pek tutulmuyor 1.6 olana öncelik verin derim.
1. araç hoş duruyo aldıkdan sonra hiç masraf edemem derseniz alınabilir.

2. araç sanki i.e doğan gibi duruyo aslında diri baya ama resimde araç tam çıkmamış bide 1. resim çekimi iyi olmuş, onun dışında aracı aldıkdan sonra ufakdan yaparım derseniz 2. daha mantıklı 4lü olayını sizde yaparsınız 1.4 motordan iyi olur. Satarkende 1.4 zor gider bende 2. araç derim.
tempranın 1.4 olanını ne yapacan satarkende zor olur 1.6 her zaman iyidir ve uzun ömürlüdür daha az masraflıdır
Yorumlarınız iç.in çok tşekkür ederim .. 2. araç bence jant olmadığı için bu kadar kötü duruyo, araç gri eve et doğan gibi duruyor, beyaz da biraz çekim biraz da ciladan dolayı canavar gibi duruyor, 1.6 olan saece jant lastik istiyor ortalama 500 lra masraf benm için hadi 100 lirada temizleme kılıfa ver 600 lira satarken 9 a satabilirmiyim oda var.
valla onu bunu bilmem tempra tipo gibi araçların önden kazası varsa yanaşma sorunlu oluyorlar genelde
Eğer kısa süre içinde satacaksanız masraf etmeyin , içini kendiniz temizlersiniz koltukları kılıfsız yaparsınız o şekilde Ankara piyasasına göre 8.500a yine rahat elinizden çıkar beklerseniz daha yüksekde eder burda 12ye kadar isteyenler var ama onlar biraz aksesuarlı , kullancaksanızda dediğiniz masrafı yapın sonra keyfi satcaksanız ekleyin üstüne yine çok zorlanmadan satarsınız sanırım.
ikisine de bineceğim en az süre 1 sene ... Ancak 2 ayda binsem 1.6 olana mecbıren lastik almam gerek en azından çıkma da olsa iyi bi lastik lazım abi kılıf olayına gelince onu da koltukları kendim temizler hallederim..
illa kılıf dersen 20 liralıklardan al geçir üstüne temiz durur
Sayfalar: 1 2 3