Tofas Team

Tam Versiyon: 215.50.13 yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar dogan s e 215 ve cms takıcam ama arkadan önden sürtme yapar mı arka taraf düşük lastik çamurlugun içine girer mi arkadaki yaylara deger mi bilgisi olanlar yorum yazsın kuru direksiyon agırlaşır mı tam tur çevirince içe sürtme yapıyor mu yarın taktırmayı düşünüyorum sumitomo veya dunlop marka şimdiden teşekkürler.
215 50 13__ bu ölçülerin doğru olduguna eminmisin?
kardeşim bende kumho ecsyta 215.50.13 var gayet memnunum. arkalara mercedes helezonu önleride çanakdan indirirsen sıkıntı olmuyor.
Valla ben 185 ten yukarısını 13 e tavsıye etmıyorum.kullananlara saygılar.
215.50.13 cok güzel duruyo yaylardan alıcam biraz arka tarafında sorun olur mu acaba
13 lerde sorun olmazda fazla basma,çamurlukta sürtme yapmaz fakat fazla basarsan tabanı sürter yolda.hevesını alırsın ama bır yerde tıkanırsın artık sinirden.yok oraya sürtmeyım yok buraya tabanı degmesın falan.senın yapacagın sey kısaca, ön tarafta lastık ıle camurluk arasında en az 1 parmak rahat bosluk olmalıyada 2 parmak.şunuda söyleyeyeım,önleri yaylardan aldırma,amasörlerden düşürtttür,yoksa konfor dıye bırsey kalmaz vurup durur, arkayıda lastıgın tam üst hızası ıle hizala,yayları ona göre kestir.sorun olmaz.
yani tam oturur diyorsun arka çamurlukların açılması gibi bişey gerekiyor mu
hiç bir sorun olmuyor kardeşim sürtmüyor sürtse lastiklere yazık sıfır almıştım şimdi kara borsa adam tanesine 250 lira çekiyo sıfırına Big Grin sürte sürte binilirmi gram sürtme yok ne kadar yüklersen yükle. ama mercedes helezonu şart
arkadaşlar 215 taktıracam arka çamurlukları açtırmak gerekir mi?
Cem abi 2 konu açmışsın 11 yorumun var ama kendini tanıtmayı unutmuşsun aşağıdaki kısıma konu açıp kendini tanıt ayrıca 2 yukarıdaki yorumda Cihan abi sürtmediğini sölemiş sen hala soruyosun.
Kendini tanıtana kadar bu konuyu kilitliyorum.


http://www.tofasteam.com/forum-uye-tanitim-bilgileri