Tofas Team

Tam Versiyon: Gaz kesici ve çata pata yapma :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamınaleyküm abilerim ankara içi eski kasa doğana gaz kesici ve aynı zamanda çata pata ateş eden sistem mi deyim artık ne deyim Smile taktırabilceğim bildiğiniz tavsiye edeceğiniz bi yer varmı acaba varsa adres ve fiyat alabilirmiyim ? İvedikte eski kasa şahin göbekte dönüyodu ve aynı zamandada elektrik keserek ateş ediyodu nası deyim silah sesinin 2 katı ayarında bi sesti öylece baka kaldım süperdi Smile
ivedikte turbo garage var 574. sokakta merkezde. oraya bi kesiciyi sor fiyatını bilmiyorum ama yapıyorlardı. eksoz alev kitinide yine elektirikçiler yapıyor ama o konu hakkında bi bilgim yoktur.
Abicim turbocu ali ustayımı diyosun acaba ?
Ali ustanın dükkan ama harun abi var kardeşi elektirikçi aynı dükkandalar onlar yapıyor bi bak istersen.
Anladım abi zaten tanımıyorum kendisini facemde ekli t stop'unun arkasında turbo garage yazıyor ordan uyandım.Teşekkür ederim abi ben bi soruyum ama tahmini ne kadardırki tuzlumudur biraz ha birde araca herhangi bi zararı olurmuki ?
eski kasa doğan platinlidir ateşleme sistemi onlarda sıkıntı olmuyor. büyük ihtimal 50 tldir kardesm yanls hatırlamıyorsam. evet onun sedefli yeşil bi T stop şahini var orjinal araç sadece motoru farklı.
Eğer 50 tl ise çok iyi ben daha büyük fiyatlar bekliyodum.
yok yok o civarlarda fazla bişi istemiyor öyle.
Eyvallah abi saolasın..