Tofas Team

Tam Versiyon: Eskısehırde yaprak mıkser takacak usta aranıyor!!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaslar merhaba,Eskısehır'de yaprak mıkserı kıme taktırabılırız.Yardımlarınızı beklıyorum,Tesekkurler..
Eğer mikseri çimen lpg den almışsanız Ali Bey'e bi ulaşın o size Eskişehir'de varsa tarif edecektir.
Arkadaslar eskısehırde galıba bu ısı yapan yok.Alı bey tofas team den arkadaslara sorun dıyor.Olardan yardım alırsınız dıyor,ama malesef Eskısehırde'de taktıran arkadas yok heralde.Hevesımız kursagımızda kaldı galıba.
İşini iyi bilen ağzı değil eli çalışan birini bulmak lazım yorum yapmayacak usulüne uygun takacak karbüratörcü bulmalı
Evet haklısın.Dun karburatorcuye gıttım ben mıkserle ılgılenmıyorum dedı.Otogaz cılar takıyo mıkserı dedı gectı.Bende otogazcının yapacagını pek zannetmıyorum.Aracın yakıtını zor ayarlıyorlar mıkserı nasıl taksınlar.
Lpgciyle ne alakası var adam işin kolayına kaçıyor deliyor hava filtresini koyuyor üste mikseri oldu bitti ondan sonra yaprak mikser dedinmi burun kıvırıyorlar
Karbüratörcü alternatifin yokmu peki başka soracağın kimse?
MUstafa arkadasım oncelıkle benımle bılgı paylastıgın ıcın sago,tesekkur ederım.Bır tane daha karburatorcu var onada bı sorayım bakalım o ne dıycek.Otogazcılar zaten olmaz dıyo araba rolantısını tutturamıyoruz dıyorlar bende o yuzden bulasmıyorum.Yoksa saat gıbı calısan aracımıda bozacaklar.
(19.09.2012, 17:59)ayhankeser yazdı: [ -> ]MUstafa arkadasım oncelıkle benımle bılgı paylastıgın ıcın sago,tesekkur ederım.Bır tane daha karburatorcu var onada bı sorayım bakalım o ne dıycek.Otogazcılar zaten olmaz dıyo araba rolantısını tutturamıyoruz dıyorlar bende o yuzden bulasmıyorum.Yoksa saat gıbı calısan aracımıda bozacaklar.

Şu konuda yüksel beyin yorumunu okusan : http://www.tofasteam.com/Konu-s-motor-yaprak-mikser-sorunu.html?page=2
Yardımcı olurum diyor istanbulda ama elin yatkınsa sende yaparsın
Takmasına bende kendım takarım ama sonradan ayar ıslerı bıraz dusunduruyor ve karburator zaten kaputun kecesıne ız yapıyor bıde bunu takarsak kaput kapanmaz gıbıme gleıyor bıde ısın orası var yanı.
E bu üye nasıl yapmış o zaman senin arabanda bi terslik olabilir keçe sarkmamı yaptı acaba
Sayfalar: 1 2 3