Tofas Team

Tam Versiyon: İslami te/// Yalanı!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Birkaç konu ve fotoğraf yakalamıştım zaten biliyordum böyle olduğunu ama bu kadarı artık çok fazla. İnsanlar gerçekleri bilmiyor ve koyun gibi yaşıyor.
İnsanlar uyutuluyor.

Resme dikkatli bakın

[Resim: qUV4L.jpg]

Güya ''müslüman mücahit-savaşçı'' olan kişinin boğazında ''davudun yıldızı'' olarak bilinen israilin sembolü-bayrağının işareti-masonik sembol var. Bunun gibi bikaç kanıt fotoğraf daha gördüm ancak bende değil bulursam buraya eklerim.
Arkadaşlar bu resimdekilerin hiçbiri müslüman değil hepsi yahudi-ermeni-hıristiyan görevliler yani provakatörler.

Şimdi de şu resme bakın. Hemen hemen hergün bütün Dünyadaki haber programlarında görmeye alıştırılmış islami savaşçılar. Birini kaçırırlarsa da bu şekilde poz verirler..
[Resim: trYDP.jpg]
Şimdi soruyorum: Neden dinini-Allahını-inancını savunan birisi ağzını yüzünü kapatır gizler? Neden korkar?
İnandığı birşeyi savunan birisi hiçbirşeyden korkmaz-gizlenmez..

Dünya büyük tezgaha getiriliyor..
üstteki fotoya birşey demem olabilme ihtimali yüksek,alttaki fotoya şu yorumu yapabılırım: islamı uzun süre savunmak için ölmemek ve yıkılmamak gerekir.bu cümle anlattı sanırım cevabı.
bunu yapan müslümanlar gene baksana ülkemiz dışında başka kim var refah düzeyi yüksek müslüman toplumu hepsi birbirini yiyor başlarında hep kanı bozuk insanlar
(18.09.2012, 00:55)exelans_01 yazdı: [ -> ]üstteki fotoya birşey demem olabilme ihtimali yüksek,alttaki fotoya şu yorumu yapabılırım: islamı uzun süre savunmak için ölmemek ve yıkılmamak gerekir.bu cümle anlattı sanırım cevabı.

Bunun söyleneceğini biliyordum. Şu açıdan da bakmak lazım birader. Osmanlıda biz de islamı yaydık. çanakkalede inönülerde de savaşmanın nedenlerinden en büyüğü dindi. Hiçbirinde yüzümüzü kapatmadık.
Minareyi çalan kılıfını hazırlar diye bir lafımız var. İşte biz ''bu adamlar öldürülmemek için gizleniyorlar'' diyelim diye bu förmülü buldular provakasyon için. Tabi aralarında gerçek mücahitler de vardır gizlenmek için. Ancak çoğunluğu karşı taraf..
zaten herşey o israilin yüzünden oluyor adamlar amerikayı bile parmagında oynatıyor amerika herkese kafa tutuyor israile birşey diyemiyor
Arkadaşlar siyasi içerikli mesajlar yazmayalım,forumumuz siyasi platform değildir.Dikkatinize.Konuyu müsadenizle kapatıyorum.