Tofas Team

Tam Versiyon: Aracımı Sattım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Bakınıyorum abi. 1.6 ie lere sıralı sistem takılıyor mu ?
senin o araba pazar günü yoktu ramide bizde caddy çıkarmıştık pazara oralardaydım Smile
Valla bilemiyorum kardeşim benden uzak olsunda Big Grin
Japon kasa corolla Bence Şu son kasadan sonra en güzel kasa sağlamlık konfor olarak felan çok çok iyiler ve dediğin gibi sadece dikiz aynasını kullanıyorsun 1.6 demeye şait lazım inanılmaz seri araçlar. 93-94 model elektrikni ayna 4 cam otomatik klima abs vs.. olan modelleri bile var. Bence düşünmekte haklısın ve toyota gerçekten kalite arabadır.
o fiyatlara çabuk satılabilecek Accent Admire de düşünebilirsin hem model yüksek 2003-2004 bi arkadaşım aldı 13e 250.000Km'de 1.3 LPGli gidişi felan fena değil corolla yı kovalıyamaz bile ama şehir içi yeterli yakıt çok çok iyi ve motorları 750.000 yapar diyor sanayideki ustalar. bide piyasası olan araba istediğin an satabilirsin ama onlar yakıt cimrisi ve motoru dayanıklı olduğundan ticari de de çok kullanıldı o yüzden taksi çıkması olup olmadığına dikkat etmen lazım.

tofaşın kullandığı LPG sisteminin markası ne Big Grin soldan depolu kendinden LPG li olanlarda Big Grin
Brc diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim Smile
brc kesin ve son kez Big Grin
Vay arkadaş adamlar kalite takılıyorlar desenize şey düşünüyorum bende sağ çamurluğa bi delik açalım benzin kapağı koyalum LPG dolum ucunuda oraya bağlayalım Big Grin LPG'yi ordan doldursunlar arabaya şekil olur Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4