Tofas Team

Tam Versiyon: Ses İzolasyon Hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaş ses izolasyonu için ziftli keçe koydurmuştum gögüse göre olan parça keçe ile oranın altından arka sırtlıga kadar koydurdum. koltuk altları ve arka koltuk altı sabit deil arka sırtlık ve gögüs yapıştırıcı ile sabitlendi ilk başlarda çok güzel bi yalıtım aldık bi hafta falan kullandık köye gittik geldik arabanın ön panelin altını vurmustuk o tamir edildi sonra baktımki gene motor sesi çogaldı eski haline döndü vites topuzunu kontrol ettim ama bariz motor sesi gibi :S fikirlerinizi bekliyorum.
yol bozuklugundan kaymıs olabilir sıcaktan bally kendini bırakıyor bazen iyi bally olmayınca böyle sorun çıkar. yeniden bi bakılması lazım bilmiyorum neyle yapıstırdınız ama sıcaga dayanıklı olursa daha iyi olur biz bi araca yaptık vida attık tabi siz kaportayı deldirmek istemezseniz sıcaga dayanıklı birşeylerle yapıstırınız
bencede vida en iyi çözüm,yapışkanı kaymıştır malum yollarımız Smile
o keçe benim arabanın orjinalinde var. Ancak ek bi parça sanırım bahsedilen. Normalde tofaşlarda var diye biliyorum bataniyeye benzeyen bir döşeme..
bugün arabayı sürerkende sıcaklık geliyodu ön taraftan dogru döşemeci kullandı yapıştırıcıyı bilmiyorum ne kullandı.çukurdan geçerkende saç sesi geliyor.
Bencede yapıştırıcı eriyip izolasyon malzemesini salmış ramazan
(17.09.2012, 20:15)06Onur yazdı: [ -> ]Bencede yapıştırıcı eriyip izolasyon malzemesini salmış ramazan

baktım salan cıkan bişey varmı diye yok gibi ama ayrıntılı bakarım.