Tofas Team

Tam Versiyon: 6 kol slx arayanlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arayanlar için bence güzel fiyat. . . http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-slx-6-kol-99406436/detay
Usta bunlar dolandıcı deil mi bir zehra kol bir hasan kol ? Fiyatlar piyasanın çok altında ?????
bunlarda bir oyun var alışveriş yapacaklar dikkat etsin. bence yapmasınlar bile Smile
Aynı ilden değilseniz veya aldıracağınız tanıdığınız yoksa bulaşmayın derim.

Üyeliğe dikkat 15 eylülde açılmış.. !
illa bu sitelerden alışveriş yapacaksan get ilanı ile sahibinden üzrinden yap para alışverişini alırsın malı onay verirsen parasını alır vermezsen almaz istedigin gelmezse şikayet edersin geri alırsın paranı her türlü zarara ugramazsın ama sakın kapıda ödeme havale westernle felan para gönderme gelsin mal bak incele onay verirsen alsın para

ilanda iyiymiş slx atı kol ilan veren hasan kol Big Grin

ilanda iyiymiş slx atı kol ilan veren hasan kol Big Grin
aynen tedbirinizi alın şüphe duyuyorsanız.sonra kol gibi girer mazallah Big Grin
bır oncekınde cms ler satılmıştı ve numara aynı,tedbir almakta fayda var ama bu satıcı için sanmıyorum sorun olacagını.barış arkadaşımız alacaktı,ramış ama yetişememiş.satıldıgını öğrenmiş.
İyide üyelik 15 eylülde açılmış yani o cms ilanı verilen üyelik değil hem neden tekrar üyelik açmış.Ben cmsleride satıldı diye görmedim yayında değil diye gördüm.
o kadar detayına girmedım kadir,ürün satıldıktan sonra veya vazgecıldıkten sonra, o sitede neden satışı sonlandırmak istediniz diye soru soruyor site.satıcıda kafasına göre,ya vazgectım yada ürün satılmıstır veya başka bir şıkkı işaretlıyor,sonra ürün satıştan kalkıyor,satıldı diye işaretlememişsse,ürün ilanda değildir dıye uyarı cıkar linke bakanların karşısına, barış aramış adamı,komşusuna alacaklardı,adam satıldığını söylemiş.dolandıracak kişi,arayanlara hesap numarasıda verebılırdi,ama satıldı demiş.
Şöyle diyim elden alabilecek varsa gitsin baksın görsün öyle alsın yoksa sakat duruyor.Çünkü sahibinden de böyle olaylar çok fazla oluyor her gün onlarca kişi dolandırılıyor sadece bu araba satışında yedek parçada değil telefon satışında da var bilgisayar satışsında da var bilmum kategoride dolandırıcılar fink atıyor ne tutturabilirlerse.Ya güvenilir daha önce satışları olandan alacaksınız ya get ilanlı ya da bakıp alarak en garantisi.
Sayfalar: 1 2