Tofas Team

Tam Versiyon: 4lü büyük 11000 rpm devir saatı fikirleriniz.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaslar formda bi konu var dvir saatiyle ilgili ama arkadasımız yarım bırakmıs konusunu ben aracıma almak istiyorum 11000 rpm olan ve içinde yağ sıcaklıgı su sıcaklıgı birde bar var bunlarıda bizim araçlarımıza baglamamız mümkün mü yani yag sıcaklıgını gösterr mi ve bar nedir . birde bu devir gercekten dogruyu gösteriyor mu şimdiden kolay glsin tşk ediyorum

[Resim: d0vd4.jpg]
(14.09.2012, 12:25)pisyanci yazdı: [ -> ]Arkadaslar formda bi konu var dvir saatiyle ilgili ama arkadasımız yarım bırakmıs konusunu ben aracıma almak istiyorum 11000 rpm olan ve içinde yağ sıcaklıgı su sıcaklıgı birde bar var bunlarıda bizim araçlarımıza baglamamız mümkün mü yani yag sıcaklıgını gösterr mi ve bar nedir . birde bu devir gercekten dogruyu gösteriyor mu şimdiden kolay glsin tşk ediyorum

benim pek bilgim yok ama bar turbo için olabilir.
Hepsini gösterir ama biraz uğraş ister.Şöyleki üzerine tam ne var bilmiyorum ancak eğer bar olarak gösterdiği yağ basıncıysa yağ filtre kütüğü üzerinde yağ müşürü var onu söküp oraya göre tornacıda T aparat yaptıracaksınız bir ucuna yağ müşürü bir ucuna yağ basınç göstergesi takarsınız.Su sıcaklığıda aynı şekilde sensörünü alıp montajlıyacaksınız uygun yerele göre aparat yaptıracaksınız.Eğer bar olarak hava basıncıysa turbolu arabada çalışır ancak.
(14.09.2012, 13:35)06KRL06 yazdı: [ -> ]Hepsini gösterir ama biraz uğraş ister.Şöyleki üzerine tam ne var bilmiyorum ancak eğer bar olarak gösterdiği yağ basıncıysa yağ filtre kütüğü üzerinde yağ müşürü var onu söküp oraya göre tornacıda T aparat yaptıracaksınız bir ucuna yağ müşürü bir ucuna yağ basınç göstergesi takarsınız.Su sıcaklığıda aynı şekilde sensörünü alıp montajlıyacaksınız uygun yerele göre aparat yaptıracaksınız.Eğer bar olarak hava basıncıysa turbolu arabada çalışır ancak.

tşk ederim hocam peki bunun gerek devirde grekse diğer göstergelerde dogruluk payı nedir.
Hiç kullanmadım bu tarz ama doğruluk payı göstergenin ve sensörlerin kalitesine bağlı.Kullananlar genelde memnun.
(14.09.2012, 15:15)06KRL06 yazdı: [ -> ]Hiç kullanmadım bu tarz ama doğruluk payı göstergenin ve sensörlerin kalitesine bağlı.Kullananlar genelde memnun.

tşk ediyorum göstergenin bi resmini paylastım sanırım yag basıncı (bar) dediğim
Evet OIL yağ basıncı.Su sıcaklığını direk hareret göstergesinden alabilirsin heralde yağ basıncıyla yağ sıcaklığınıda aynı senser okuyorsa yağ müşürünün oraya bir T rekor yaptırdı mı tamamdır.
anladım usta tşk ediyorm ilgnden dolayı...
Mustafa bu ürün pahalı diye biliyorum ucuza buldun bizemi sölemiyon valla Tofasteam olarak darılırız Big Grin
Yok kardesm olur mu öyle şey ucuz bulsam ilk siteden duyururum. Ben aklımdaki sorulara cevap buldum şimdi bunu ucuza nerden getirtebilirim onun düşüncesindeyim.
Sayfalar: 1 2 3