Tofas Team

Tam Versiyon: Facebook sayfamıza destek....
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkdaslar facebook sayfamıza bazen göz atıyorum kullanıcı sayımız az . sayfa yöneticileri hakkında bilgim yok ama yer varsa bnde sayfaya yönetici olmak istiyorum facebookta online sürem biraz fazla burayada biraz üye çektiğimizde forumumuz daha canlı olacaktır. daha önceden yöneticilik yapmadım bunuda söyleyeyimde Smile Umarım konuyu yanlıs yere acmamısımdır.
mustaf facebook hesabını versene seni ekliyim
nofearr06@hotmail.com
sayfamızı paylaşmamaşsın Big Grin
kardes bakalım bi izin gelecek mi yoksa sayfa yöneticileri yeterli bi toplarız denebilir Smile saygısızlık yapmak istemedim.
güncel
facebook sayfa yöneticisi benim arkadaşlar.
(13.09.2012, 17:48)pisyanci yazdı: [ -> ]Arkdaslar facebook sayfamıza bazen göz atıyorum kullanıcı sayımız az . sayfa yöneticileri hakkında bilgim yok ama yer varsa bnde sayfaya yönetici olmak istiyorum facebookta online sürem biraz fazla burayada biraz üye çektiğimizde forumumuz daha canlı olacaktır. daha önceden yöneticilik yapmadım bunuda söyleyeyimde Smile Umarım konuyu yanlıs yere acmamısımdır.

Umut'a Yardımcı Olabileciğini Düşünüyorum
Bizede Facede online vakti fazla olan destekci arkadaslar lazım.
Görüşelim...Wink
arkadslar adminimiz ali abimize burdan tşklerimi iletiyorm facebook sayfa yöneticisi olarak umut abimizede yardımcı olmak anlamında brkez daha tşk ederim saygılar...
(13.09.2012, 22:52)pisyanci yazdı: [ -> ]arkadslar adminimiz ali abimize burdan tşklerimi iletiyorm facebook sayfa yöneticisi olarak umut abimizede yardımcı olmak anlamında brkez daha tşk ederim saygılar...

Mustafa kardeşimizde face sayfamızda yardımcı olarak göreve başladı.
Face Yetkilisi Olarak Başarılar Dİlerim...