Tofas Team

Tam Versiyon: Kapı Döşemesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar;

Uzun zamandır aklımda olan bir proje aracımın ön camlarını elektrikli yapmak ve bunu da slx tip döşemeyle tamamlamak. elimde slx araç yok. bana şuan lazım olan parça slx döşeme 2 adet ön cam motoru kolçaklar kapakları ve düğmeleri bunların hepsi için toplam 1290 TL sıfırlarının fiyatını sanayide parçacıdan aldım. eksik parça varmı yada olması gereken tam bilmiyorum. 

Şuan sizden yardım istediğim konu. bana düzgün yıpranmamış bir kapı döşemesi gerekiyor. çevrenizde veya bulunduğunuz bölgede elinde olan çıkmacıda olan varsa bana yardımcı olabilir mi. ? kesinlikle al satcı değilim formda eski bir üyeyim kendi aracım için kullanacağım. iç sıyırıcıları olan sadece döşemelerde olabilir yada kolçaklı felan takım satan olursa oda olabilir bende slx kapıya ait hiç bişey yok elimde.
Sıfır olarak parçacıda iç sıyırıcıyı bulamazsın ki çıkma temiz set bulursun herhalde yav ankara orası sonuçta Big Grin
Sıfır olanlar ithal abi büyük ihtimalle bu mısırda üretilenlerden geliyor. Çıkma temiz bulamadım herkes saklıyor elindeki malzemeyi defolular var adam faiş fiyat istiyor. Yarın hurdacılara gitcem bklm. @Falcon417
Arkadaslar 2 adet sıfır sıyırıcılı orjinal mavi renk kapı döşemesi buldum. satın aldım ürünü. 2 adet mavi ön kapı döşemesi kaldı. elinde olan yada parçacıda tanıdıgında olan iletişime geçebilir mi ? 
Çok zorlanırsın keşke takım olarak alsaydın
(13.10.2020, 00:32)Falcon417 yazdı: [ -> ]Çok zorlanırsın keşke takım olarak alsaydın

Abi takımlar vallahi çoğu çöp. Çok aşırı fiyatlı. Sıfır uyguna denk geldi.
Ben komple takım aldım 500 TL sıyırıcısı var üstünde güzelce matkap halı fırcası başlığı temizleyip giriştim