Tofas Team

Tam Versiyon: Ön kaput uzatma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar yakın zamanlarda aracım ful a'dan z' ye kaportaya girebilir ve bende kaput uzatma istiyorum fiyat ne olur araca bir sorunu varmıdırçok güzel duruyor kaput açılmasında bir sıkıntı oluyormu
hacı abi kaput uzatırsan bazı araclarda gördüm problem olmuyo bazılarında oldugu için acılma acısı değiştiriliyor. sorun olmayan araclardaki uzatmada ucu biraz dısarı bakıyor bazıları direk indirdikleri için acılmıyor bu sefer kaputu yana veya terse acılacak sekilde yapıyorlar illa yaptırcam dersen ki tavsiyeetmiyorum sonradan çatlama felanda yapabiliyor profesiyonel bişi olsun derim.
Yaptırma amacım şu benden önceki heralde sol önden kaza yapmış kaputun onden bakınca sağa doğru traşlamış yandaki çamurluk eşleşsin diye ortadan başlamış traşlamaya kaputun yarısı traşlı öle diyeyim çok sırıtıyo bende düşündüm kaput uzatma yaparsam kötü görüntü ortadan kalkar
siyah folyo iş görmezmi abi kaputa. bencede uzatma güzel ama mustafa abinin dediği gibi sorunlarda çıkıyorsa çileli iş olur.
hacı sende çözüm bul kndi kendine aracın satılırkende hiç problem yasamazsın git folyo çektir.boyacın varsa git boyacıya aracın rengine boyat o folyoyu satarken adama söylersin böle böyle die olmadı söker satarsın orjinal kaput sonucta oynamıs olursun zaten oynanmısta sen tipini bozmazsn alan kişi ne yaparsa yapsın.
madem kaportaya vereceksın uzattır derım,ama işi bılen bırıne,sürtme yapmaz zaten yapan adam onu ayarlayıp yapar.söylemene bıle gerek kalmaz.farlaınla on numara olur.
bence yaptırma.. ona vereceğin parayla başka bişey yaparsın.. motora ekstra güç veya iyi bi jant gibi..
Jantlar 1 aylık lastiklerde sadece soru sordum yapanlar memnunlarmı diye şuanlık düşünmüyorum
Çıkma temiz bir kaput bulabilirsin bence ben çıkmacılarda görmüştüm al tak devam et
kaput uzatmanın havasıda baska amaSmile