Tofas Team

Tam Versiyon: Kaportası Farklı Tofaş Gördünüz Mü?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba...

Bugün evimin balkonunda otururken, karşı sokağa park etmiş Balköpüğü renkli Tofaş Şahin aracı fark ettim.
Bagaj kapağı ve arka çamurluklar dikkatimi çekti. Şimdiye kadar kaportası bu şekilde Tofaş Doğan ya da Şahin görmemiştim.

Aracın bagaj kapağı arka çamurlukların yanına düz olarak değil de açılı olarak iniyor. Aynı şekilde arka çamurlukların bagaj kapağı ile buluşan kesimi de düz değil bagaj kapağına uyumlu olarak açılı. 

Aracın resmini çektim. Güvenlik adına plakasını gizliyorum.

Sorum şu ki; Bu araçta bulunan arka çamurluklar ve bagaj kapağı sonradan yapılma mı? Yoksa Tofaş bir dönem bu şekilde sedan araç üretti mi?

[Resim: tofa-ahin.jpg]
Farklı bir üretim olmadı abi özel yapım yani bu araç
Sonradan yapılma abi
Aracın arka kısmı adına yakışır bir görüntü veriyor. Agresif bir duruşu var.  Bagaj ağzı bu şekilde bir miktar daralsa da oldukça hoş bir görüntü elde edilmiş. Bu tasarımı Mercedes'in bir kaç modelinde görmüştüm.
Abi çok uzun zaman önce iki tofaşın arkasını mercedes gibi yapmışlardı mercedesin stobunu koymuşlardı böyle bişey olabilirdi diyorsun yani
[Resim: uTDTUB.jpg]
[Resim: YQKnZ1.jpg]
[Resim: 99VzJ3.jpg]
tam ben diycektim mustafa abi demiş abi özel yapım bunlar
Sn @Falcon417 (Mustafa) bey resimler için teşekkür ediyorum. Açık söylemek gerekir ise; sedan araç pek sevmediğim halde resimlerdeki araçlara bayıldım. Keşke Tofaş kuş serisini üretimden kaldırmasa idi.  Bu seri bütün olarak modernize edilip satışa sunulabilirdi.
(06.09.2020, 18:07)mesdogru yazdı: [ -> ]Keşke Tofaş kuş serisini üretimden kaldırmasa idi.  Bu seri bütün olarak modernize edilip satışa sunulabilirdi.

Bu benimde hayalim keşke devam etselerdi
Ahahahah Mantıklıymış Ama Big Grin Büyük İhtimalle Kaportacı Birinin Elinden Çıkmadır Bu Araçlar.