Tofas Team

Tam Versiyon: Arabamı sattım.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar.

Dün sabah arabamı sattım. 15.500 e gitti. İlk göz ağrım olduğu için satarken gözlerim doldu tabi biraz. :sad
Bundan sonra hedefim nasip olursa sağlam bi avrupa araba almak. 
Belki ilerde ucuza dökük bi Tofaş bulursam alıp toplarım, öyle bi hayalim var.

Sağlıcakla kalın, hakkınızı helal edin. Ben yine ara sıra uğrarım.
Hayırlı olsun da neden ucuza verdiniz ?
Hayırlı olsun hakkinda bilseydim ben alırdım
Kaporta durumu iyi değildi uğraşmak istemedim biraz da.
Hayırlı olsun cihan
Aklında ne var sağlam bi avrupa deyip linea falan almazsın herhalde Smile
(01.09.2020, 16:39)Falcon417 yazdı: [ -> ]Hayırlı olsun cihan
Aklında ne var sağlam bi avrupa deyip linea falan almazsın herhalde Smile

Big Grin abi formundasın her zamanki gibi Big Grin
@rantez22 Instagramda görmüştüm millete soruyorlar hayalin hangi araba şuan sahibi olduğun araba hangisi diye ,millet sayıyor mercedesler bmwler audiler falan içinden bi tanesi çıkmış hayalim lineaydı sahibi olduğum arabada linea diye yuh dedim direkt :haha
(01.09.2020, 23:28)Falcon417 yazdı: [ -> ]@rantez22 Instagramda görmüştüm millete soruyorlar hayalin hangi araba şuan sahibi olduğun araba hangisi diye ,millet sayıyor mercedesler bmwler audiler falan içinden bi tanesi çıkmış hayalim lineaydı sahibi olduğum arabada linea diye yuh dedim direkt :haha

Sn Mustafa bey otomobil Türkiye'de çok abartılıyor. Lüks otomobil bir anlamda statü olarak kabul edilmiş. Oysa otomobil adı üstünde bir araç (!).

Durumum iyi çok şükür. Ancak hayatımın hiç bir anında lüks otomobil hayali kurmadım. Benim otomobil noktasındaki hayalim, gençliğimi koltuğunda geçirdiğim, ailem ile mutlu anılara sahip olduğum Tofaş Şahin idi. Ancak ben kendimi bildim bileli SW araçlara karşı ilgili idim. Bu neden ile, bana anılarımı da yaşatan  Tofaş Kartal S sahibi oldum. Hiç pişman olmadım. Aracıma her bindiğimde, geri görüş aynasına her baktığımda kendimi 18 yaşımda görüyorum. Söyler misiniz? Bana bu duyguyu hangi BMW, hangi Mercedes, Yada hangi VW araç verebilir?

Bu dünyada iki hayalim var. İlk'i, çocuklarıma iyi bir eğitim aldırmak. Bu hayalim gerçekleşti. İkincisi ise, emekli olduğumda sakin ve huzurlu bir sahil kasabasında kendi kabuğuma çekilmek. Emekliliğime 4 ay kaldı. İkinci hayalimi de inşa'ALLAH 2021 yılında gerçekleştireceğim.

Ezcümle; Ne olursa olsun, mutluluk aranmaz. Mutluluk yaşanır. Sevgili Allah herkese mutluluğu aramayı değil, yaşamayı nasip etsin.

Otomobil olarak hayalim Smile ; 2020 model Tofaş Kartal SLX sahibi olmak. Klima, ABS, iki de hava yastığı olsun yeterli.
@mesdogru Bende birçok aracın direksiyonuna geçtim üst sınıf olanlarda vardı ama tofaşta aldığım zevki alamadım beni çok garipseyenler oldu fakat beni bilenler bilir mustafanın çok parası olsa yine tofaşa biner derler etrafta Big Grin
Big Grin Big Grin abi linea nedir yav bir merce de bari yada opel de anlasınlar Big Grin
Sayfalar: 1 2