Tofas Team

Tam Versiyon: Açık hava filtresi?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
95 model şahinine taktırmış bi arkadaşım yüksek devirde motoe çok ciğerli bağırıyordu araba gitmese bile Smile) kendisi aldığında aldığı kişi vermiş ben de yaptırmak istiyorum ustaya sordum ben anlamam dedi nasıl yapabilirim veya satan var mı bildiğiniz güç arttırmaktan ziyade ses için istiyorum
@Aniilcelkk Ben biraz farklı bir mikser ile hava filtresi kullanmıştım ses olarak korna sacını söktükten sonra ötmeye başladı ve ne hikmetse bilmiyorum ama motorun ısısı arttıkça filtre sesi daha çok geliyor ama boşa atınca stop ediyor eğer gerçekten güzel birşey istiyorsan.

İnternette satılıyor mersedes bobin-buji kablosu-iridium buji-4lü manifold bu parçaları takarsan üstünede filtreyi takarsan tadın'dan yenmez hafif'den aracın yürür.
Kalitelisinin Almazsan Sıkıntı Çünkü Toz Pisliği Manifolta Veriyor ve Yağa Pisliği İndiryor Sonrada Çamurlaşıyor Yağ Sıkıntılı Durum.
Filtrenin kalitesi konusun da hemfikirim. benim aracımda da açık filtre var en son taktığımdan beri filtre kepini sökmemiştim geçen gün söktüm baya toz pislik olmuş filtreye baktığımda alttan dökülmeye başlamış. Yeni K&N apollo filtre sipariş verdim birde tavsiyem filtre borusunu fazla uzun tutmadan montajlaman ve filtreye soğuk hava sağlaman