Tofas Team

Tam Versiyon: Sol havalandırma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Cümleten selamun aleyküm hayırlı geceler arkadaşlar. Bugün aracımı kullanırken farkettim sol havalandırma kısmından sağa göre çok Fazla geliyor. Araba geçen sene revizyondan çıktıktan sonra başladı bu sorun fakat sanayide kime götürdüysem yine bildiğiniz klasik şeyleri söylediler ve neticesinde problemi çözemedim. Sizce sorun nedir?
Kapı mı yoksa torpidodan mı
@rantez22 torpidoda ki havalandırma kardeşim özellikle yüksek hızlara çıkınca bariz bir şekilde sol taraftan aşırı bir rüzgar sesi geliyor haliyle Buda rahatsız ediyor anlamadım gitti  Anlamadım
yalıtımla ilgili olabilirmi
@rantez22 yalıtımla ilgili derken kardeşim anlayamadım ama?
Havalandırmayı Kapatıp Denedin Mi? Üstteki Ayar Zımbırtısı Açıp Kapatıyor.Ben Bazen Açıyorum Özellikle Yağmurlu Havada Buharı Önlemek İçin.




Mantık Bu:
@DarkredBlue61 açıp kapatmadan yana bir sorun yok kardeşim açık konumda iken rüzgar çok fazla geliyor sağ tarafa göre bunun nedenini araştırıyorum şimdi.
@"67 LC 514" kardeşim ya borunun icine bişey tıkadılar iki tarafa eşit gelmesi lazım senin yapacagın motor bölümündeki göğse vidalı olan sıyah muhavazaları söküpkafanı eydiğinde hava giriş delikleri  var onlara bakmak ben motor seei ve rüzgar sesi cok geliyo diye süngerke kapadım o delikleri yanlardan hava gelmiyor seste gelmıyor artık
@kazım28 bilgi için teşekkür ederim abi o zaman orayı bir söküp bakacaz artık inşallah hallolur birşey çıkar.
Eğer Kapalı İkende Geliyorsa Büyük İhtimalle İlk Attıgım Videodakı Giriş Yerindeki Geniş Hortumun Ağzı Düşmüş Olabilir.Kapalı Olmasına Rağmn Hava İçeri Giriyordur.TAm Giriş Kısmına Benim Gibi Telefonu Sok ve Video Çekip Bir Dene Hortumun Ucu Düşmüş Olabilir Bağlantılı Değildir.
Sayfalar: 1 2