Tofas Team

Tam Versiyon: Karburatör Değişikliği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Herkese hayırlı geceler.
Arkadaslar adamlar audi ye motorsiklet karburatoru takmislar, bizde deneyen oldumu ?
Muayeneden sonra düşünüyorum belki performans etkisi olabilir.
Link video; https://yadi.sk/i/uEFq9Kv9RffHtA
Şöyle bişey var mesela hihihi
@Falcon417 çok yakar öyle  düşün
@TheBlack06 Takarsın fakat çoğu parça boşta kalır bildiğim kadarıyla.
[Resim: 41-irf-USHa-L-AC-UL474-SR474-450.jpg]Videodaki gibi ucuz karbüratörler tam tersi performans düşüklüğü yaşatır ya tekli büyük karbüratör alıcaksın yada biraz daha pahalı ama performanslı olan.
[Resim: keihin-roundslide-cr-sidedraft-racing-du...tors-1.jpg]Twin Carb diye geçen bu karbüratörü öneririm karbüratörün markası önemli bende bir ara denemek istedim 1.500 lira gibi bi maliyeti olunca biraz soğudumBig Grin
@Ahmet Keskin LPG destekliyormu bu karburatör ?
Kazık mikserle bağlarsın lpgyi nolacak ki Smile
@TheBlack06 Karbüratörü deldirirsin ama yakıtı biraz basınçlı atacağı için ateşleme yeterli olmayabilir önce mersedes bobin bul artık slx bobine benzemiyenlerde iş görüyor iridium bujiye geç birde buji kablosu aracın bakımları tam olsun güzel yürüyen bir araç ortaya çıkar.

1.500 Tl derken ben keihin karbüratör alacağım için pahalı oluyor ve yurtdışın'dan geliyor bildiğim kadarıyla tekli karbüratörün ayarı oynanması ve lpg işi daha iyi büyük ağız karbüratör al paraya kıy markalı olandan al.
[Resim: indir.jpg]Bu tarz ucuz karbüratörleri tavsiye etmiyorum karbüratör hafif araca uyumlu olsun ki lpg ile de güzel bir şekilde çalışsın.
@Ahmet Keskin araştiriyoruz birde lpg ile benzini karıştırıp boğaza gönderen karburatörler buldum performanslarini arastiriyorum bakalım
(24.08.2020, 13:39)TheBlack06 yazdı: [ -> ]@Ahmet Keskin araştiriyoruz birde lpg ile benzini karıştırıp boğaza gönderen karburatörler buldum performanslarini arastiriyorum bakalım
Ben o tarz bir karbüratör tavsiye etmiyorum aracın dengesi bozulur ya lpg ya benzin ben benzin'den yanayım sana tavsiyem büyük ağız performans karbüratörü alman 10-15 arası bir beygir bile verebilir hatta.
@Ahmet Keskin reis yakit artar ozaman, bizim amacimiz az yakit çok performans bakalım karburator testlerine bakiyorum işe yarayan olursa yazicam buraya.
Sayfalar: 1 2 3