Tofas Team

Tam Versiyon: İlk Boya Tecrübem
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar ilk kez boya yaptım. Tofaş Doğan L 92 Model'i boyadım. Sizlerin olumlu ya da olumsuz düşüncelerini merak ediyorum. Sizce nasıl olmuş? Ama ricam olacak sonunda yaptığım açıklamayı iyi dinleyerek yorum yapın videom için [Resim: 1f642.png] . Henüz pasta cila atılmamış hali.

https://youtu.be/NyJlvUPuoaw
En kral kaportacıya gitseniz parasıyla yapılan iş içinize sinmeyebiliyor. En azından bu şekilde kendiniz yaptığınız için hatalı yerler de olsa tekrardan ufak işlemlerle düzeltilir çok iyi iş çıkarmışsınız bir süre sonra youtube geliri zaten boya masraflarını fazlasıyla tolere edecektir yaptığınız her işlemin kaydını mutlaka alın. Elinize sağlık kolay gelsin
Çok teşekkür ediyorum 😊 Haklısınız en iyi iş kendi işçiliği oluyor insanın. Hem isteyerek severek uğraşıyorum böyle şeylerle neden youtube atmıyorum diye düşünüp atmaya başladım boya harici arabama çok iyi davranırım herkes gibi seviyorum ama kimseye de emanet edemiyorum her şeyini kendim yaptım Çok içime sindi gerçekten . 
(10.09.2020, 23:45)Anku yazdı: [ -> ]En kral kaportacıya gitseniz parasıyla yapılan iş içinize sinmeyebiliyor. En azından bu şekilde kendiniz yaptığınız için hatalı yerler de olsa tekrardan ufak işlemlerle düzeltilir çok iyi iş çıkarmışsınız bir süre sonra youtube geliri zaten boya masraflarını fazlasıyla tolere edecektir yaptığınız her işlemin kaydını mutlaka alın. Elinize sağlık kolay gelsin
Gayet başarılı olmuş. Eline koluna sağlık :alkis
on numara olmuş ellerine sağlık Big Grin
:ok  süper olmuş

 Başkan valla seninle bir araya gelip benim uhuyu boyayasım geldi  Big Grin
Hayırlı Olsn
Valla sağolasınız . İnşallah daha güzel modifiyelerde boyalar da yaparım. Çok iyi geliyor uğraşmak . Hem video oluyor hem de kafam dağılıyo biraz .