Tofas Team

Tam Versiyon: jvc kd r316
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2

21dc963

jvc kd r316 model teyp aldım en iyi faydalanabilceğim sekilde hoparlör önerin sahibinden den lin atarsanız sevırım benım fazla bilgim yok bu konuda ama ben bass müzikler dinlerim ve sesin net olmasını isterım yanımdakı arabanın camları titresın isterım subfoweer den yana değilm anfiyle pahalıya mal oluyor ama .. yıne de siz ne dersenız o olur
gardas sn diyon ki tavuklar ucabilir. subwoofer olmadan yan arabadaki camları titretecek hoparlör olmaz yani senin aracta olmaz kapılara alcan bide arka cam önüne ne bilim bence subwoofer olmadan imkansız. o kadar bekleme yandaki arabayı bırak . pioneer'ın güzel ovalleri var bi çift onlardan al arkaya pandizot yaptır kapılarada varsa biraz maddi durum kabartma cep yaptır onlarada al bi kompenant atarsın sana temiz ses verir.

21dc963

(06.09.2012, 21:21)pisyanci yazdı: [ -> ]gardas sn diyon ki tavuklar ucabilir. subwoofer olmadan yan arabadaki camları titretecek hoparlör olmaz yani senin aracta olmaz kapılara alcan bide arka cam önüne ne bilim bence subwoofer olmadan imkansız. o kadar bekleme yandaki arabayı bırak . pioneer'ın güzel ovalleri var bi çift onlardan al arkaya pandizot yaptır kapılarada varsa biraz maddi durum kabartma cep yaptır onlarada al bi kompenant atarsın sana temiz ses verir.

pekı hangı marka hamgı model hoparler önerrsiniz ....arabayı algığımda arkada iki tane vardı ses mukemmel ben de ön kapıların altına aldım ama aldıklarım sesı çok az sanırım watt ı mı düşük .¿ . ......arkadaki hoparlör ler kapıları bile titretiyor ama öndekiler sçnuk işte bana bı model de kı bende gidip öne senın dediğini alayım öndekileride arka kapılara takarım
Öne koycağınız hoparlörler sadece sese faydası olur titretme ,bass vs vermez , zaten titretse sesi bozar onun için anfi ve woofer olmadan bass olayını unutun.Oval hoparlörler ne kadar bass verirse bi okadarda sesi bozar.

21dc963

ama arkadakiler camları tıtretıyor
teyp seçimin güzel abi. ama sadece cd okuması eskidi gibime geldi artık çoğu arabada usb bellekler dolaşıyor tabi seste bi fark yaratırmı bilimıyorum. önceki yazıları katılarak bencede bass sız ve anfısız o alt frekanslar hissetmek zor.ama arkaya bi çift http://www.atateknolojicenter.com/PIONEER_TS_A6984_550_WATT_HOPARLOR_U1285.html bundan yada http://www.atlaspazarlama.com/Premier-PS-9920-Alt-800-Watt-6x9-Oval-Oto-Hoparloru_168812.html#0 bundan atarsan pandizotlu halde ki bizde Premier kunlanıyoruz ses mükemmel önlere kabin istemiyorsan arkayı 4lersin olur biter. ama bass&anfı Şart Big Grin

21dc963

SAOL EYWALLA Gülümseme ama tuzlu
Oval hoparlörler ile yuvarlak 13'' ler aynı sesi veremez ayrıca arkalar tahta mdf varsa ona yoksa sağlam demir saca bağlı direk arka kısma hissettirir ama önlerdeki kapılara bağlı onlar titretse bile kapıları anca hem ön kapılardaki hoparlörler bass verse bile bu sefe kapı içinden cızırtıdan başaka bişey gelmez biliyosunuz tofaşların kapıları ses çıkartmaya müsait.

Vw kapısı sökün mesela kapı kartonu dışında bide komple sac kaplıdır içerisini görmezsiniz, cam motoru için vs. o sacıda sökmeniz gerekir bunun için vw lerde ses yalıtımı güzeldir.

21dc963

bu çok hesaplı
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-25-cm-sifir-kutulu-boyle-bi-bas-sifiri-sadece-28-tl-adet-fiyati-93012412/detay


buda iyi http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-kenwood-13cm-140w-hoparlor-98242474/detay
sence ¿
O bass iş yapmaz süs olur anca set kurcaksanız ucuz ama yeterli derece

jameson usa 505 anfi alırsınız 150tl , kutulu bas alırsınız xetec marka güzeldir 150tl de o kablo kitide 40-50 arası ama 2.el cihazları başka ilden almayın derim ne olur ne olmaz.Tesisat işi pahalıdır ama çokda güzel tat verir.
Sayfalar: 1 2