Tofas Team

Tam Versiyon: Egzoz patlatma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bugün korna sacını söküp lpg ayarı yapıyım dedim gayet güzel yavaş bir şekilde youtube'den izlediğim videolardaki gibi yaptım fakat elimden geldiği kadar yavaş yaptım ki aracın verdiği tepkiyi duyayım regülatörün üstündeki plastik vanayı araç stop edene kadar kıstım herşeyi tamamladım aracı stop ettim anında marş alıyor fakat çok gürültülü bir şekilde eksoz patlatıyor 1-2 tane patlatsa güzel olur ama çat pat 3-4 defa patlatıyor benzine alıyorum güm diye patlatıyor evin önüne geldim utandım resmen araç çok gürültülü oldu hava fazlamı geliyor acaba?
Marşa basarken mi patlatıyor
Ayarsızlık Var Ama Ateşlemede Ama Gaz Ayarında.Benzinde Yapmamasının Sebebi Ateşlemeye O KAdar İhtiyaç Duymaması.O Yüzden Ateşleme Problemleri İlk Lpgde Patlak Veriyor
@ozturk46 Kardeşim bir abimiz vardı galiba mix oto lpg diye o ayarı yapıyorum çok güzel yakıt konusunda araç muazzam anlatamam o siyah vanayı ne kadar sıkarsan o kadar az yakar diye biliyorum sıkabildiğin kadar sık.
@alilaleci.16 Vallahi usta marş yaparken değil 3-4 bin devirde bazen 2 binde birden yüklendiğimde çat pat rahatsız ediyor.
@DarkredBlue61 Benzinde patlatmayı kesti nasıl oldu anlamadım araç gayet güzel gaz yiyor gaza daha az basıyorum herkese tavsiye ediyorum korna sacını mutlaka sökün arkadaşlar gaza basma ihtiyacı dahada azalıyor birde açık hava filtresi yaparsanız tadın'dan yenmez.
@Ahmet Keskin  Dişaridan Hava Alınca Motor Daha Çok Bağırıyor Maalesef.
@DarkredBlue61 Bende farkettim ama gaz tepkisi daha iyi oluyor kaput yalıtımı ile bu sorunu çözebileceğini düşünüyorum.
@Ahmet Keskin  Bizim Araçta Fabrikasyon Yalıtım Var Fakat Buna Rağmen Havayı Dişaridan Aldıgında Motor Sesi Özellikle Lpgde Çok Çıkıyor. 3 4 Bin Devirde Müzik Açmıyorsan Kafa Ütülüyor Resmen.1 Ay Önce Gaz Ayarı Yaptırdım Eleman Havayı Motor İçinden Çektirdi ve Ses Bayaği Bir Düştü.Tekrar Aşağiya Düşersem Geri Açtırıcam Soğuk Hava Girişini Tekrar Ayarlatıcam.
@DarkredBlue61 Performans arttırmak isteyen ilk başta hava filtresiyle başlasın gerçekten araç fark ediyor.
Havayı daha rahat çekiyor abi ondan yakıt artar ama
Sayfalar: 1 2