Tofas Team

Tam Versiyon: Lpg beyin isinmasi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam arkadaşlar
uzun süredir LPG beyni ile başim belada, lpg hortumları kontrol ettim, devir daim degirtirdim, radtorde yeni taktım.
Şehir içinde beyin isiniyor hiç sıkıntı yok ama uzun yolda 50 km sonra beyin buzlaniyor beyne giden hortum soğuk neden yapabilir beyin marka lavota eski baya 10 yıldan fazla kullanıyorum. Beyin de problem olsa şehir içinde de aynı problemi yapması gerekmez mi ? Kaloriferde tıkanıklık etkiler mi ? Tecrübeli arkadaslarda fikir almak istiyorum. Teşekkürler.
Aleykümselam kardesim beyin ömrünü tamamlamış olma ihtimali yüksek.diyaframi bozulmuş olabilir. Mimgas major beyin öneririm kullananlar memnun.

Abi yaşını yanlış okudum kusura bakma  Big Grin
Estağfurullah kardeşim beyin eski baya değiştirecez artık ama acaba başka bakılması gereken yer var mı ki diye fikir alışverişi yapmak istedim. Aslında LPG ustasına gittim tamirciye yönlendir di. Başka bir LPG ustasına daha gösterecem artık.
Beyin su bağlantılarını kalorifere paralel bağlattır bir de öyle dene lakin 10 yılı aşkın bir beyinden verim alamazsın çok yıpranmıştır yukarda bahsedildiği gibi mimgas marka tavsiye ediyoruz fakat sanayiye gittiğinde atiker derler onu taktırma
Regulatörü Nereye Taktılar Önden Hava Alacak Bir Yerde Değildir İnşallah?
(09.08.2020, 09:17)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]Regulatörü Nereye Taktılar Önden Hava Alacak Bir Yerde Değildir İnşallah?
neden sordunuz?
@ahmet27 Eğer Önden Gelen Hava Regulatöre Doğrudan Vurursa Regulatörün Sıcaklığını Düşürecektir.Bazen Montaj Yapan Akıllılar Ynaliş Takıyor.Motorun ARkasında Sıcakta ve Hava Vurmayacak Bir Yerde Olmalı Regulatör.Atıyorum Kışın Araç 90 Derecedir Fakat Regulatör 70 Derecede Sabit Kalır Rüzgar Vurursa