Tofas Team

Tam Versiyon: Ses gelmesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(01.08.2020, 14:00)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]@mesdogru Değiştirdiğiniz Rulmanlar Mı Kırıldı? Montaj Hatası Filan Olmasın?

Sn Ahmet bey montajda hata yok. Benim hafif ses duyup değiştirdiğim ön porya rulmanları sağlam ve hala görevini gerçekleştiriyor. Kırık çıkan rulmanlar ise, epeydir aklımda olan bakım, yaptırmayı çok istediğim aks rulmanları. Aracı aldığımdan beri akslara hiç baktırmamıştım, ama hep aklımda idi. En son ses yapmaya başlayınca söküldü ve sorun ortadan kaldırıldı.

Yıllık periyodik kontrol ve bakım tablosu çerçevesinde;
Şanzıman bakımı, diferansiyel bakımı, baskı/balata bakımı yapıldı. Aks rulmanları, ön porya rulmanları, prizdirek rulmanı, fren merkezleri, fren hortumları, el fren teli, debriyaj teli, debriyaj çatalı, fren hidrolik sıvısı, direksiyon hidrolik sıvısı, antifiriz, ön fren balataları vb  sistemsel parçalar, arızalı olmasa dahi ekonomik ömrünü tamamladığı için mevcut durumuna bakılmaksızın yıllık periyodik bakım çerçevesinde değiştirildi.
@mesdogru Ha Tamam O Zaman Normal Yani.Bakım Şart Dediğiniz Gibi Özellikle Arka Lastikler Şakaya Gelmez Aks Çıkar Gider Sıkıntı.Özellikle Arkalara Dikkat Ediyorum Ne Olur Ne Olmaz Yolda Aks Maks Kesser Büyük Sıkıntı.Bakım Şart Can Taşıyoruz Sonuçta Anlamadım
Sağ sol aks bilyasi değişecek 
[Resim: 15964485355606659468090988134750.jpg]

Sanki ucuz yirttik gidi teker kitleme olayı olabilirmi bilmiyorum
Verilmiş sadakan varmış Allah korumuş diyebilirim
Ses olayı devam ediyor debriyaj çok set diyo usta sökülmesi lazım mis
Kaç Yıllık Bilyeydi?
Ben alalı 1 ay oldu ama bu durum canımı sıktı bikac ustayada gidecem
Arka Önemli Baktır Muhakkak.Diğerinede Bak
Bugün 5. Vitese takıp kaldirayim dedim normalde stop etmesi lazım araba kalkıyor 5. Viteste ses büyük ihtimal bundan dolayı yakın zamanda değişim yapan oldumu
5.Viteste Nasıl Kalkıyor Baskı Ne Durumda?
Sayfalar: 1 2 3 4