Tofas Team

Tam Versiyon: Sa
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
H4 led far kaliteli marka tavsiyesi edebilir misiniz beyler
Aleykumselam.Merceksiz Fara Led Ampül Takmayın Karşidakılerin Gözüne Alıyor. Hem Kul Hakkıdır Hemde Yasaktır.Farları Yere Doğrultsanız Bile Göze Alıyor Uzun Yolda Gidenleri Çok Kötü Etkiliyor.
@Falcon417   konu yanlış yerde abi haberin olsun

http://www.tofasteam.com/konu-mercek-far...t=H4+zenon 

http://www.tofasteam.com/konu-uzun-kisa-...t=H4+zenon şu iki konuya göz atarsan olumlu olumsuz anlarsın ama sana önerim 40-50 tl led zenon denilen seyleri alıp takma birşeye benzemiyor artı görüşün yok alırsan kaliteli seyler alıp takman lazım mustafa abide görüşünü yazar görünce

(29.07.2020, 14:14)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]Aleykumselam.Merceksiz Fara Led Ampül Takmayın Karşidakılerin Gözüne Alıyor. Hem Kul Hakkıdır Hemde Yasaktır.Farları Yere Doğrultsanız Bile Göze Alıyor Uzun Yolda Gidenleri Çok Kötü Etkiliyor.

ona bakarsan çoğu araçta var fabrikasyon olmayan ? bu konu tartışıldı güzel lamba ise takılır ama gidip 10-50 tl birşey ise takmak saçmadır. saygılar.
@rantez22 Hangi Araçta Var? Ben Nerede Sonradan Takılma Gördüysem Hep Uydurma.Adam Bir Takıyor Farın Arkasını KEsme Biçme Sonra Birisi Anyaya Diğeri Konyaya Bakıyor.
Cob led çiplerin ışık dağıtımı dengesiz olduğundan ışımada dağınıklık olabiliyor
Lakin csp ya da zes çipin böyle bir sorunu yok farın orjinal ve ayarlı olsun sıkıntı yaşamazsın
İnwellsin son çıkardığı ürünlere bakabilir herkes



@İzmirlii35 Ayrıca kardeşim sa diye konu başlığı olmaz
(29.07.2020, 14:50)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]@rantez22 Hangi Araçta Var? Ben Nerede Sonradan Takılma Gördüysem Hep Uydurma.Adam Bir Takıyor Farın Arkasını KEsme Biçme Sonra Birisi Anyaya Diğeri Konyaya Bakıyor.

gidip 50 tl lik takarsan birşeye yaramaz . kalitelisini tak sorun yaşama.
@DarkredBlue61 Bilgin olmayan durum yapma yeter arkadan koşturma beni ahmet ben bu konuyu sana uzun uzun anlattım laf olsun yorum yazıyorsun canımı sıkma benim sen önce arabana siyah cam taktır daha geçen %20 uyarı verdim hiç gelişme yok
@Falcon417 Uyarıyı Veren Sen Miydin? Sebebini Sormuştum Sana Neden Cevap Vermedin?