Tofas Team

Tam Versiyon: Su alma(videolu)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Cümleten selamun aleyküm hayırlı akşamlar diliyorum herkese. Bundan iki hafta önce yine çık şiddetli yağmur yağmur yağdı bizim burada. Sabah işe giderken arabanın arabanın ısınmasını beklerken birdaha kontrol edeyim dedim belki bu sefer görürüm nerden su aldığını diye bakarken gördüm video ya aldım. Bu videoyu kaportacıya izlettirdim kalorifer peteğinden diyor. Elektrikçiye gittim oda izledi aynı videoyu oda silecek freezesin de alıp kalorifer peteğine ilettiğini ve buna bağlı bir su alma söz konusu olabilir dedi. Şimdi sorum şu: Ben silecek freezesi ve kalorifer peteğini komple değiştirelim dedim Fakat kalorifer peteğinin sökülebilmesi için torpidonun da sökülmesi gerekiyor dedi. Bu doğru mudur? Elektrikçim önce silecek freezesini değiştir düzelmese peteği öyle değiştir dedi. Bana bu konuda ki tavsiyeleriniz nelerdir?


https://youtu.be/umGcDf64Q54
Yok Artık Petek İçin Gögüsü Neden Söküyor Akıllı? Daha Neler Yok Öyle Birşey Gögüs Sökülmedende Petek Değişir Hayır Bide Gögüsü Sökmekte Bir Dünya İş Başka Zaman Olsa Kıçlarını Kaldırıp İş Yapmazlar Şimdide Gögüs Mu Sökülecek Diyorlar  :haha   Senin Sorun Bence Musluktan veya Petekten Sökülüp Detaylı Bakılması Gerek
Birincisi şunu söylemem gerekli kalorifer peteği kaçırıyorsa niye yağmur yağdığında su geliyor

Yalniz şöyle bir durumda var araba çalışırken bakmışsin o zaman yağmur yağıyor muydu yagmiyorsa zaten konusmaaya gerek yok yağmur yağıyorsa araç çalışmazken su geliyorsa yağmur suyu olduğu belli olur sen bunu netlestirmemissin 

Ayrica kalorifer peteği torpido sökmeden kolayca çıkar
@La1end38 @DarkredBlue61 durumu netleştireyim o zaman araba da su eksiltme yok kaolrifer musluğu kontrol edildi onda da sorun yok sadece yağmur yağarken su alıyor araba normal de birşey yok yani ne yapmamı önerir siniz?

@La1end38 video da sesten belli olmuyor mu bilmiyorum ama videoyu çekerken yağmur yağıyordu

@La1end38 abi birde araç çalışsın çalışmasın her yağmur yağdığında böyle oluyor geçen seneden beri geçen sene revizyondan geçti araç ondan sonra oldu zaten geçen sene üstüne gitmedim Fırsat bulamadım yaptırmaya ama bu sene yaptıracam inşallah .
Kardeşim benim yaşadığım tecrübeyi anlatayım arkadaşta r9 spring var ondada yağmurlu havada yada arabayı yıkayınca kalorifer peteğinin olduğu yerden şu geliyordu aldık horumu elimize suladık arabayı kalorifer fanın ordan içeri şu aldığını gördük sonra fanın etrafına mika plastik döndük dibini silikonladık sorun kalmadı. 
senin araçtada  aynı sıkıntı olmuş olabilir kalorifer kazanının ön camın altına vidalandığı yerde keçe contası gibi bişey var ordan şu alabilir diye düşünüyorum örnek verirsek efecan saygılının araç yalıtımı videosunda gösteriyor oraya extra yapışkanlı sünger koymuştu   https://youtu.be/WqC4IVq2lJs 
burda bahsetmiş
Yağmura Gerek Yok.Kalorifer Peteğinin Oradan Su Alması Zor.Şu Var Sağ ve Sol Havalandırmanın Girişi Ön Izgaranın Orada Ya Oradan Alıyor Suyu yada kalorifer Fanının Oradan.Hortum İle Yavaş Yavaş Su Tut ve Bir Dene Bakalım Su Alıyor Mu Tekrar İlla Yağmura Gerek Yok Alması İçin.

Söylediğim Yerler:
1


2
02:00 
@hamzamutlu @DarkredBlue61 bilgilendirme için teşekkür ederim o zaman bu işin detaylı incelenmesi gerekecek o zaman inşallah çözerim şu sıkıntıyı gerçekten çok sinir bozucu bir durum.
@"67 LC 514" Yanı O Bölgede Su Nereden Alır Başka Aklıma Gelen Yok Maalesef.Biraz Tuhafmış
@DarkredBlue61 verdiğin bilgiler yeter reis saolsın bu işin peşindeyim çözene kadar uğraşmaya devam edeceğiz.
Estağfurullah.Çözdügünde Bekliyorz Cevabi Smile Kolay Gelsin
Sayfalar: 1 2