Tofas Team

Tam Versiyon: Benzin ikaz lambası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Cümleten selamun aleyküm hayırlı geceler tt forum ailesi. Benzin ikaz lambam çalışmıyor su geçende elektrikçiye gittim bu sorun için. Benzin şamadırasında sorun olabileceğini söyledi. Benzin şamandırasına arkadan ölçü ale problarıyla birşey yaptı ben göstergeyi takip ediyordum o sırada ve oradan yaptığı işlem sonrasında benzin ikaz lambası yandı. Şimdi sorum şu: benzin şamadırasının orjinalini buldum ama almadan önce size de bir sorayım dedim. Bunun tamiri felan olmaz mı? Yoksa direk değiştirme yoluna mı gideyim?
Aleyküm selam Savaş depo şamandırasında top var genelde o patlıyor onu al değiştir sorunun çözülür diye düşünüyorum
@pckopat48 resim atabilir misin kardeşim?
https://m.n11.com/benzin-depo-samandira-tupu-tofas-dogan-kartal-sahin-r12-P429818053
@pckopat48 teşekkür ederim kardeşim o zaman ilk olarak bunu değiştirmekle başlayım o zaman düzelmezse de komple şamandırayı değiştirme yoluna gideceğiz artık.
Aynı sorun bende var değiştirdikten sonra sorunun çözülürse burada paylaş bende değiştireyim
@meka42 tamam abi sende mi şamandırayı değiştirmeyi düşünüyor sun?
Takip
Konuyu hortlatıyorum yeniden ama arkadaşlar bu parçayı diğer sitelerde aradığımda aşağıda linkini bıraktığım sitede buldum. Canlı destek kısmından aracımın marka ve modelini ayrıca karbüratörlü olduğunu söyledim uyarım diye de sordum. Uyar dediler. Almadan önce size bir danışayım dedim. Daha önceden bu siteden alışveriş yapan oldu mu? Tavsiye eder misiniz?


https://tasdemirlerotoyedekparca.com.tr/benzin-depo-samandira-tupu-tofas-dogan-kartal-sahin-ermak-110171
Sanayide sor parça satan yerlere 4 TL gibi bir fiyatı vardı. Yoksa n11den al bunun kartalı doğanı şahini yok hepsine oluyor enjeksiyonlu harici
​R12 olarakta sorabilirsin
Sayfalar: 1 2