Tofas Team

Tam Versiyon: Şahinden Ferrari yapacak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Taş mahallesinde küçük bir bakkalı olan Karayılan, her zaman Ferrari marka bir otomobile sahip olmak istediğini ve bu hayalini gerçekleştirmek için çalışmalara başladığını söyledi.

Satın aldığı otomobili Ferrari'ye dönüştürmek için, aracın tavan kısmını kestiğini ifade eden Karayılan, kaynak işlemleriyle işe başladığını söyledi.

Hayalini geç de olsa uygulamaktan mutluluk duyduğunu anlatan Karayılan, şöyle konuştu:

"400 liraya 1987 model Şahin marka bir otomobil satın aldım. Bu arabayı Ferrari'ye dönüştürmek istedim. Bu nedenle arabanın tavan kısmını kestim ve kaynakları yapmaya başladım. Şu ana kadar arabada bütün işlemleri kendi çabamla yaptım. Arabayı sanayiye götürmek istemedim. Çünkü sanayi ortamı benim hislerime cevap vermiyor. Elektronik işlerini çok seviyorum. Otomobili de Ferrari'ye dönüştürmek için bütün çalışmaları kendim yapacağım. Sadece döşeme yaparken oto sanayicilerinden destek alacağım."

Aracın hiçbir sorunun bulunmadığını dile getiren Karayılan, aracı istediği hale dönüştürdükten sonra, sanayi de bakım yaptıracağını söyledi. Aracın gerekli olan parçalarının tamamının takılacağını ve bütün eksikliklerin giderileceğini belirten Karayılan, arabayı görenlerin çok şaşırdığını ve hayranlıkla baktığını ifade etti.

Gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından, hız kontrolünün yapılacağını ve aracın ruhsata işleyeceğini açıklayan Karayılan, Bitlis'te ilk defa böyle bir şeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Arabayı sünnet düğünlerinde, nişanlarda ve normal düğünlerde özel olarak kullanacağını kaydeden Karayılan, şöyle devam etti:

"Bitlis'te ilk defa böyle bir eser ortaya çıkarmanın sevincini yaşıyorum. Arabada yaptığım çalışmaları gören herkes şaşırıyor. İlk defa böyle bir şeyi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Bitlis tarihi bir kent ve bu tarihi kentte yenilediğim orjinal arabayla dolaşacak olmak güzel bir duygu olacak."
http://haber.ekolay.net/Haber/2908/722684/sahinden+ferrari+yapacak.aspx
Karayılan diyince noluyor dedim.Meğer adamın soyadıymış...Bizim memleket ya..
Buda resmi

[Resim: sahin-ferrari-460-3324_334.jpg]
bitmi$ haLini merak ettim
şahinden ferrari yapmak kolay da ferrariden şahin yapmak zor..yapsınlar da görelim bakalım..Smile
Ferrari Mondial T yapacaksa uyar ama Enzo' ya heves etmişse pahalıya patlar.