Tofas Team

Tam Versiyon: Kapak Taşlama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar 1.3 kapak buldum 170 TL ama ben ciddi bir performans istiyorum kapağı normalin'den fazla taşlatırsam ne olur ? Port polish yapıldı şuanda ama kapağı daha takmadık.
Senin arabana slx mi düz mü nedir kafamızı bulandırıyorsun 1.3 kapak düz motor içindir slxin 1.3 kapağı yok
@Falcon417 Düz motor şahinim'de var ağabey ona takıyorum takdım zaten şuan serileşti ama öyle abartı birşey yok.
Soru sorarken abi hangi araç belirtirseniz iyi olur ona göre yardım ederler
@ozturk46 Unutmuşum kardeşim bir kaç kişiye sordum gerek yok düzeni bozulur stabil çalışsın diye hafif taşladık öyle çok bi performans yok ama sübapları büyütünce daha iyi verim alacağımı düşünüyorum.
@Ahmet Keskin  Araçta başka işlem varmı. Ben işli slx karbüratör takıcam aldım kargo gelmedi daha bundan sonraki işlem kapak işleme ve sibob büyütme tabi düz motor olduğu için manifolt ta alıcam onuda takmadan port polish yaptırsam nası olur.
Bu arada bi arkadaşın 350 beygirlik doğan slx video çektik yakında paylaşıcam çok ciddi para harcadı ve luan 35 kurış yakıyor.
@apocinyo Öncelikle videoyu sitede paylaşırsan sevinirim gerçekten merak ediyorum.Ben 1.3 kapağı normal taşlama'dan çok az daha aldırdım yani taşlayacak adamın verdiği ölçüden 1mm daha fazla taşlattım port polish yaptırdım hararet yapmasın diye sübapları değiştiler aracım yağ yakıyor zaten 4.vites 140 150 asılıyor öyle gidiyor tabi bagajda yağ eksiltmiyorum o yüzden pek anlayamadım ama daha iyi asılıyor onu farkettim birde 100 ile giderken diyelim 3.bin devirde ise 2.400 devire kadar düştü bir nevi daha iyi oldu.
@Ahmet Keskin Senin araçta şuan hangi uygulamalar var benim aldığım işli karbüratörde ayarlı 37 / 37 kelebek büyük memeli gövde işli ve kazık mikser uygulama var sence nasıl bir performasn veriri.
Tabi yakıtta önemli şuan 32 kuruş yakıyor bu karbüratörde ne yakar sence
@apocinyo Abdullah abi kazık mikser olması çok iyi olmuş benim araç ölümüne gidiyor zaten 0.6 piston büyük sübap slx karbüratör yaprak mikser yağ yaktığı için araba tapa gaz gidiyor kazık mikseri yaptırman gayet iyi olmuş tekerine taş değmesin iyi günler.
(20.07.2020, 09:37)Ahmet Keskin yazdı: [ -> ]@apocinyo Abdullah abi kazık mikser olması çok iyi olmuş benim araç ölümüne gidiyor zaten 0.6 piston büyük sübap slx karbüratör yaprak mikser yağ yaktığı için araba tapa gaz gidiyor kazık mikseri yaptırman gayet iyi olmuş tekerine taş değmesin iyi günler.

@Ahmet Keskin  Teşekkür ederim kardeşim seninde tekerine taş değmesin inşanllah.Tek kelebeklere kafam takıldı 37 / 37 olduğu için çok mu büyük.
video yu bu akşam yüklücem linki paylaşırım.
Sayfalar: 1 2