Tofas Team

Tam Versiyon: kontagi acinca gelen tık sesi se
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
selamun aleykum arkadaslar basina gelen varmi bilmiyorum ama insallah bi yardimci olan cikar.öncelikle kontagi acinca gaz beyninden gelen tık sesi benim aracimda kesiliyor.o sirada kontagi bastigim zamn arac calismiyor..Sonra gazdan benzine ayiran anahtar var icerde onu gazdan benzine bemzinden gaza bir tur cevirdim mi duzeliyor ama kontak acikken yaptigim xamn duzeliyor..tık sesi geldi mi calisiyor.. ama gun icinde her zamn yaptigida oluyor yapmadigida anahtardan dediler degistirdim duzelmedi ama bazi zamn hic yapmiyor neden olabilir ..
Abi lpg tesisatına role bağlat tam açmıyor o yüzden çalışmıyor elektrikçiye lpg ye role bağlatmak istiyorum derseniz yardımcı olur.
Aynen röle ile çözülür büyük ihtimal
(17.07.2020, 21:26)ozturk46 yazdı: [ -> ]Abi lpg tesisatına role bağlat tam açmıyor o yüzden çalışmıyor elektrikçiye lpg ye role bağlatmak istiyorum derseniz yardımcı olur.

öztuk46 kardesim role baglı gaz beyninin hemen ust tarafta o zamn onu degistirsem sorun cözulecek ondan  yapar diyorsunuz yani
KEsiliyor Derken? Zaten Kontaği İlk Açısında Röleler Çit Eder Lpgyi Açar Bir Daha Kapanmaz ki?
(17.07.2020, 22:58)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]KEsiliyor Derken? Zaten Kontaği İlk Açısında Röleler Çit Eder Lpgyi Açar Bir Daha Kapanmaz ki?

iste o ilk kontak acmada benim tık sesi gelmiyor benzin gaz ayirici dugmedede ıs** yok ama anahtari bemzin gaz yaptim mi kemdine geliyor yani arac calisiyor bunu bazen her zaman yapiyor bazen hic yapmiyor neden olabilir onu arastirmaya calisiyorum kardeş
@ulutas25 O Zaman Daha Kolay Rölenin +sına Aküden + Değdir ve Açılıp Açılmadıgını Kontrol Et.Dedikleri Gibi Anahtardanda Olabilir Aslında.

Adam Burada Anlatıyor KEşke Yakın Bir İlde Olsada Tüm Bakımlarımı Ona Yaptırsam.
Abi role bağlıysa role bozuk olabilir araç çalışmadığı anda gaz kesicinin artı girişine aküden artı verip deneyin eğer çalışırsa role bozuktur