Tofas Team

Tam Versiyon: Ie benzin deposu akıtıyo
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
aracim enjeksiyonlu 2001 dogan benzin deposu fabrikadan kalma herhalde eski sahibi lpg de kullandigi icin benzinde fazla surmemis zannedersem araca 70 tl uzeri benzn aldgmda alttaki benzin deposu somunlari olurya buyuk alt taraftan egzozun oldugu tarafdaki somunun oldugu yer terleme oluyor kokuyor.benzn orasi egsozcum kaynatalim sokelim diyor internetten baktimda 250 tl fiyati var kendim alip degistirebilirmiyim deposunu? elim yatkin bu tur islere amanhic depo sokmedm sizce yeni depomu almaliyim kaynakmi attirmalym
@tsburakk61  Elin Yatkınsa kendin değişirsin zor bişey yok. Ben önceki aracımda sökmüştüm anlatayım.
!önce bagaj içinden şamandıranın üstüü kapatan 3 vidalı kapağı söküyorsun, sonra şamandırayı çevreleyen somunları söküyorsun bunlara vd 40 sıkarsan iyi olur kopma şansı var, şamandıranın hortumlarını sökerken dikkat et hortumun geçtiği yer çok hassas kırılabilir . burası tamam . alttan benzin depo korumasını sök  deponun altını takozla besle senin işini kolaylaştırır sonra sol tarafta depo dolum borusu dirseği var plastik onu sacıyla baraber sök ardından depo çevre somunlarını sök takozda oldugu için düşmez ama bunu yaparken depoda ne kadar az benzin olursa senin için okadar iyi yoksa dökülür. sonra takozları alıp üstteki hortumları sök depo aşağı gelir. benim sökmem o zaman 1 saate yakın sürmüştü.
https://unluoto.com.tr/urunler/28113/tof...iyonlu-i-e
Bizim Kartalınkını Kuzen Bir Ara Vurmuş Delmişti.Gitmiş KAynat Attırmış Geri Çürüdü Delindi.Direk Sıfırnı Al ve Güzelce Boya.Metal Depolu Tüm Araçlarda Benzin Dizel Fark Etmiyor Çürüyüp Zamanla Delinebiliyor.Sanırım Kartal İle aynı Depoları Altına Yatıp 4 Tane Vidasını Çözeceksin Depo Direk Aşağida Zaten.
Ha Depoyu Değiştirmişken Benzin Deposunun Dolum Ağzından Aşağiya İnen Metal Hortumun Ucunda Plastik Hortumda Var Onuda Değiştir.Seni Zorlayacak Olan Şamandırayı Sökmek Olacak Diğerleri Basit Sayılır.Depoyu Komple Boşalt ve Sök Değiştir Gitsin.Kaynak Maynak İşine Girme.Hazır Depoyu Sökmüşken Altınada Bir Bak Çürük Vs Varsa Acele Yapmadan Zımparala Pütürle Tak Depoyu Ömürlük Olsun.